SZTÁRDZSÚSZ

Sas fe­le­sége: Józsi teste meg­adta magát

Sas Jó­zsef job­ban érzi magát, de a ko­rábbi hí­rek­kel el­len­tét­ben, még egy ideig biz­to­san nem tér­het haza.

Nemrég arról számoltunk be, hogy Sas József gyógyulása jól halad, így meglehet, hogy néhány héten belül elhagyhatja a rehabilitációs intézetet.

Fotó: Markovics Gábor

A helyzet azonban némiképp változott. A humorista ugyan továbbra is jókedvű, az étvágyával sincs probléma, gyakran humorizál a betegtársaival, de kiderült, ez csak az érem egyik oldala. Sas József felesége a -nak elmondta: van okuk bízni a legjobbakban, de sokáig elhúzódhat még férje felépülése.

EZT OLVASTAD MÁR?

"Szerencsére Józsi nem adta fel, nem hagyta el magát. Nagyon optimista és meg akar gyógyulni. A hangulata is jó, nem tudja meghazudtolni magát, még betegen is viccelődik, mindenkit szórakoztat az intézetben” – kezdte Zsuzsa, aki kitartóan, mindennap főz valami finomat és meglátogatja a humoristát. Az asszony maga is igyekszik megtartani pozitív életszemléletét, de becsapni nem akarja magát.

"Nagyon örülök, hogy Józsi jól viseli ezt az állapotot, de aki már látott ilyet, tudja, hogy milyen szörnyű betegségről van szó. Szerencsére az elméjét nem érintette az agyvérzés, de a teste teljesen megadta magát. Ki kell mondani, hogy Isten kezében vagyunk és csak bizakodni tudunk a felépülésében”

– mondta a helyzethez képest optimistán Sas József felesége.

Ha még több részletet szeretnél megtudni, olvasd el a szombati lapszámában.

Eközben a címlapon