LELKIZŐ

Most érkezett: Rékasi milliókat kap a gázolójától

Miután a bíróság tavaly szeptemberben elsőfokon kimondta, hogy nem Rékasi Károly hibázott a négy évvel ezelőtti súlyos motorbaleseténél, a napokban végre megkapja az őt megillető kártérítés egy részét. A színész azonban cseppet sem boldog.
  • Szerző: Ripost

Rékasi Károly minden bizonnyal még évekig járhat a bíróságra, noha négy év után elsőfokon neki adtak igazat, nem ő volt a vétkes a motorbalesetében. Az őt elgázoló autós fellebbezett, így a színész hiába szenvedett el maradandó egészségkárosodást, a teljes kártérítésre még várnia kell. Az ügyben azonban történt előrelépés. Rékasi ügyvédje, dr. Kozma Péter a %%-nak elárulta: a napokban milliós nagyságrendű összeget utal át nekik a gázoló biztosítója előlegként.

Rékasi Károly hiába próbál, nem tud tiszta szívből örülni pénznek, hiszen rengeteg gyötrelmet, fájdalmat és műtétek sokaságát élte meg 2015. június 30-a óta.

„Minden bizonytalan még, de úgy tudom, hogy közel négy év után, valami részlethez jutok a biztosítótól” – kezdte a színész a %%-nak.

Hogy mit érzek most? Csak képzeljék el, mit éreznének, ha két és fél éven át egy fillért sem tudnának keresni, és mindennap szembesülnének vele, hogy a korábbi életük semmivé foszlott, és már vissza sem kaphatják, mert nem önökön múlik.

Nos, így érzek most! Sehogy… A pénz, legyen bármekkora összegű is, nem jelent segítséget, mert hiába látok majd a számlámon egy bizonyos összeget, attól még minden reggel fájdalommal kelek, és folyamatosan szembesülök azzal, hogy bizonyos dolgokat már soha többé nem tehetek meg, mert a testem képtelen rá… – sorolta Rékasi, aki leginkább azt szeretné, ha a bíróság végre megindítaná a másodfokú eljárást, hogy mielőbb véglegesen pont kerülhessen az ügy végére.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a %% napilap hétfői számát az újságárusoknál!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?