LELKIZŐ

Most ér­ke­zett: Ré­kasi mil­li­ó­kat kap a gá­zo­ló­já­tól

Mi­u­tán a bí­ró­ság ta­valy szep­tem­ber­ben el­ső­fo­kon ki­mondta, hogy nem Ré­kasi Ká­roly hi­bá­zott a négy évvel ez­előtti sú­lyos mo­tor­bal­ese­té­nél, a na­pok­ban végre meg­kapja az őt meg­il­lető kár­té­rí­tés egy ré­szét. A szí­nész azon­ban csep­pet sem bol­dog.

Rékasi Károly minden bizonnyal még évekig járhat a bíróságra, noha négy év után elsőfokon neki adtak igazat, nem ő volt a vétkes a motorbalesetében. Az őt elgázoló autós fellebbezett, így a színész hiába szenvedett el maradandó egészségkárosodást, a teljes kártérítésre még várnia kell. Az ügyben azonban történt előrelépés. Rékasi ügyvédje, dr. Kozma Péter a -nak elárulta: a napokban milliós nagyságrendű összeget utal át nekik a gázoló biztosítója előlegként.

Fotó: Sulyok László

Rékasi Károly hiába próbál, nem tud tiszta szívből örülni pénznek, hiszen rengeteg gyötrelmet, fájdalmat és műtétek sokaságát élte meg 2015. június 30-a óta.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Minden bizonytalan még, de úgy tudom, hogy közel négy év után, valami részlethez jutok a biztosítótól” – kezdte a színész a -nak.

Hogy mit érzek most? Csak képzeljék el, mit éreznének, ha két és fél éven át egy fillért sem tudnának keresni, és mindennap szembesülnének vele, hogy a korábbi életük semmivé foszlott, és már vissza sem kaphatják, mert nem önökön múlik.

Nos, így érzek most! Sehogy… A pénz, legyen bármekkora összegű is, nem jelent segítséget, mert hiába látok majd a számlámon egy bizonyos összeget, attól még minden reggel fájdalommal kelek, és folyamatosan szembesülök azzal, hogy bizonyos dolgokat már soha többé nem tehetek meg, mert a testem képtelen rá… – sorolta Rékasi, aki leginkább azt szeretné, ha a bíróság végre megindítaná a másodfokú eljárást, hogy mielőbb véglegesen pont kerülhessen az ügy végére.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a napilap hétfői számát az újságárusoknál!