SZTÁRDZSÚSZ

Hor­ror, fog­lyul esett Ame­ri­ká­ban a ma­gyar sztár­anyuka és csa­ládja

Ha­tal­mas pusz­tí­tást vég­zett az ame­ri­kai Texas ál­lam­ban pén­tek óta a Har­vey hur­ri­kán. Több mint 80 cen­ti­mé­ter eső zú­dult a vá­rosra mind­össze né­hány nap alatt. Így az íté­let­idő miatt több mil­lió ember ra­gadt ott­ho­ná­ban, köz­tük az egy­kori ma­gyar szép­ség­ki­rálynő, Pol­gár Kriszta és csa­ládja is.
  • Szerző: BDF

Aggódnak a magyar rokonok Polgár Krisztáékért! A 2008-as Miss Earth szépségkirálynő férjével és két kisfiával, Olivérrel és Vincenttel néhány hónapja úgy döntött, hogy Amerikába, Houston városába költöznek. Arra azonban nem számítottak, hogy katasztrófával kezdődik az új életük.

Fotó: Facebook
EZEKET OLVASTAD MÁR?
A Harvey névre keresztelt hurrikán pénteken érkezett, és bár vasárnapra átvonult a 27 milliós államon, az eső nem állt el. A meteorológusok szerdára ígérnek enyhülést.

Kriszta és szerettei a hatalmas árvíz miatt foglyok lettek saját otthonukban, csak interneten és telefonon keresztül tudják tartani a kapcsolatot a rokonokkal. A családanya rémisztő fotókat tett közzé a Facebook-oldalán. Szerencsére hamar kiderült, hogy Krisztáék megúszták az égi katasztrófát, de a házukban ragadtak.

Nem tudunk kimozdulni, de jól vagyunk!

- írta elkeseredetten Kriszta.

Hogy miről számolt még be az egykori szépségkirálynő elolvashatod, a katasztrófáról készült exkluzív képeket pedig megnézheted a napilap keddi számában.