FÜLES

Fordulat Pécsi Ildikó és Pártos Csilla háborújában

Újabb tárgyaláson nézett szembe egymással kedden Pártos Csilla és volt férje, Szûcs Csaba, Pécsi Ildikó fia.
  • Szerző: Doris

Kiderült, mennyi pénzt követel Pártos Csilla volt férjétől, miután az egykori szerelmesek újra farkasszemet néztek egymással a Fővárosi Törvényszéken, ahol folytatódott házassági vagyonjogi perük.

Pártos pontosan a vagyon felére, közel 82 millió forintra tart igényt gyermeke apjától. Pontosabban volt anyósától, Pécsi Ildikótól, mivel Csilla és a volt férj szétköltözése után egy hónappal a színésznőre és férjére szálltak az ingatlanok ajándékozás útján. Ezért sokáig úgy volt, hogy - ha Pécsin múlik - Pártos és fia is az utcára kerülhet.

"Nem lehet valakit ötvenévesen, anyagilag teljesen lenullázva kitenni az utcára, úgy, hogy mindenét, a fél életét tette bele a házasságba, a közös életbe. Azt tartanám igazságosnak, ha kiderülne, hogy nekem mennyi pénzem, munkám, energiám és szeretetem volt ebben az egészben. Valamint fontos lenne az is, hogy a fiamat egészséges körülmények között, úgy, ahogy azt megérdemli, tudjam nevelni és segíteni, hiszen erről ő nem tehet" - mondta Csilla a Blikknek a tárgyalás után.

A jógaoktatóként élő egykori műsorvezető azt is hozzátette, hogy fia, Csabika nagyon nem viseli jól a bírósági huzavonát, és azt, hogy szülei perben állnak.

"El lehet képzelni, milyen állapotban van Csabi, évek óta azt látja, hogy a szülei között mindez megtörténhet. Ezt sokkal szebben kellett volna intézni. Rendben van, hogy Csaba új életet akart kezdeni, de – főleg egy közös gyermek mellett – nem lehet a régi életet egy tollvonással áthúzni. Az viszont elgondolkodtató, hogy a gyermekünk mellettem tart ki annak ellenére, hogy nekem semmim sincs, a másik oldalon viszont biztosított az anyagi jólét. Ez – azt gondolom – elég beszédes" - jegyezte meg.

 

És ezeket olvastad már?