SZTÁRDZSÚSZ

Lánya vő­le­gé­nye tá­madta meg Osz­ter Sán­dort: To­vább gyű­rű­zik a bot­rány

Foly­ta­tó­dik a harc Osz­ter Sán­dor és lánya, Ale­xandra vő­le­gé­nye kö­zött! A ko­ráb­ban ököl­ví­vó­ként, de a na­pok­ban író­ként is te­vé­keny­kedő Pop­ovics Tamás egy ver­set írt le­endő apó­sá­hoz!
  • Szerző: BDF

Nem csitulnak a kedélyek az Oszter családban! Oszter Alexandra vőlegénye, az íróként tevékenykedő Popovics Tamás a Facebookon keményen nekiment leendő apósának.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az „Ó…SÁNDOR” című versében nyers véleményét osztotta meg Oszter Sándorról! Bár a szerző „csak egy butuska vers” – ként állítja be művét, amelynek, állítása szerint, semmi köze az elmúlt napok történéseihez, ez aligha hihető el. Érdemes a sorok között olvasni.

Nehéz igazságot tenni, de az internetre kikerült versben kétségtelenül Oszter Sándor alkoholproblémáiról ír Alexandra párja. „A kettősség felőrölte szellemed, Alkohol a Te barátod, mámora, Megölte amúgy is ingatag jellemed.”

Popovics kitér arra is, hogy kizárólag a színművész tehet arról, hogy áll a bál a családban. Túl sokat hazudozott, ennek pedig az lett a vége, hogy lányát és unokáját is elmarta maga mellől.

A vers vége mégis azt sejteti, hogy bár sok van Oszter számláján, ha bocsánatot kérne, talán újra szóba állna vele lánya.

Megkerestük Oszter Sándort és feleségét is a nyilvános bejegyzés kapcsán.

Eközben a címlapon

Hogy mit reagáltak leendő vejük soraira, elolvashatod a napilap keddi számában!