FÜLES

Exk­lu­zív fotók: zo­kogva ölelte ma­gá­hoz a gyer­me­keit Ördög Nóra

Tíz külön töl­tött nap után sírva szo­rí­totta ma­gá­hoz a csa­lád­ját. Az Ázsia Exp­ressz mű­sor­ve­ze­tője éle­té­ben elő­ször töl­tött külön ennyi időt a gyer­me­ke­i­től, mi­u­tán Mici, Venci, és Nóra férje, Ná­nási Pál a for­ga­tás vége előtt tíz nap­pal ha­za­u­taz­tak Ma­gyar­or­szágra.

Megható jelenetnek lehettek szemtanúi szombat délután a Liszt Ferenc Repülőtér várótermében tartózkodók, amikor Ördög Nóra tíz külön töltött nap után végre találkozhatott a családjával.

Nóra képtelen volt abbahagyni a sírást.
Nóra képtelen volt abbahagyni a sírást.
Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A műsorvezető hat hétig forgatta a TV2 Ázsia Expressz című műsorát. A nagy útra férje, Nánási Pál és gyermekeik, Mici és Venci is vele tartottak. Az utazás megterhelő volt mindannyiuk számára, mégis nagy kalandnak élték meg, főleg, mert Nóra csak azzal a kitétellel vállalta a műsort, ha a családja is vele lehet.

A terveket azonban egy váratlan incidens borította fel hetekkel ezelőtt Srí Lankán: az egyik jelenet láttán a helyi férfiak felháborodtak, napokig állt a forgatás, ezért a tervezett időponthoz képest tíz nappal később ért véget a műsor. Nánási Pálnak és a gyerekeknek azonban az eredeti időpontban haza kellett utazniuk, ami lelkileg nagyon megterhelő volt az egész család számára, hiszen Nóra még sosem töltött tíz napot a gyermekei nélkül.

Mindez ráadásul azt jelentette, hogy az anyák napját és Mici hatodik születésnapját sem tudta a családjával ünnepelni. A könnyekkel és lelkiismeret furdalással teli tíz nap azonban szombaton Nóra számára véget ért: a által készített exkluzív felvételeken jól látszik, hogy a műsorvezető zokogva szorítja magához a gyermekeit és a férjét, kiadva magából az addig felgyülemlett feszültséget.

Az elmúlt, közel két hét láthatóan megviselte a kisgyermekes édesanyát, aki nemrégiben az egyik instagramos bejegyzésében írta le  röviden, ám annál sokatmondóbban az érzéseit: "Nem csinálunk ilyet többet. Soha" - jelentette ki.

További exkluzív, szívszorító képekért keresd a napilap hétfői számát az újságárusoknál!

Eközben a címlapon