LOVE

Há­zas­sága nehéz idő­sza­ká­ról val­lott Oláh Gergő, így dön­töt­tek Ni­ki­vel

Az éne­kes őszin­tén be­szélt arról, hogy ked­ve­sé­vel mennyit kell dol­goz­niuk azért, hogy a kap­cso­la­tuk har­mo­ni­kus és ro­man­ti­kus ma­rad­jon ennyi év után is.
  • Szerző: ripost

Oláh Gergő számára az utóbbi időben túl sok volt a stressz és a pörgés, nem tudott eleget pihenni és teljesen elfásult.

Rájött arra: ilyenkor fontos, hogy kicsit kiszakadjon a mókuskerékből, önmagára és Nikire szánjon egy kis időt. 

EZT OLVASTAD MÁR?

"Előfordul, hogy azt érezzük Nikivel vagy látjuk egymáson, hogy ez már sok... Csendre, nyugalomra van szükségünk és arra, hogy ne legyen megosztott a figyelmünk, hogy csak egymás szemébe nézzünk csendben... Rájöttünk, hogy Ilyenkor ki kell lépni a mókuskerékből és az otthoni környezetből, a gyereknevelésből, és bár nehezen megy, mert a gyerekeinkért, a jövőjükért csinálunk mindent, és mindezt szívünkből, lelkünkből, teljes örömmel tesszük, Ők a boldogságaink, de ahhoz, hogy ezt megfelelően tudjuk megtenni, örömmel, vidáman és nem pedig elfásulva, idegesen és kimerülten, ahhoz egy kicsit önzőnek kell lennünk, és pár órára, vagy ha tehetjük, pár napra ki kell lépnünk. Ez a gyerekek érdeke is" - jelentette ki az énekes, akinek fontos, hogy jól működjön a kapcsolata Nikivel.

"Nem utolsósorban a házasságunk, a kapcsolatunk érdekében a legfontosabb a magunkra szánt idő. Ilyenkor elég egy séta kettesben, egy jó beszélgetéssel" - fogalmazott Gergő.