SZTÁRDZSÚSZ

Nők szá­zait sok­kolta Char­lie Sheen ki­szi­vár­gott titka!

A vi­lág­hírű szí­nész már nem elő­ször sze­re­pel gyó­gyít­ha­tat­lan nemi be­teg­sége és heves ki­ro­ha­ná­sai miatt az új­sá­gok cím­lap­ján. Most egy tit­kos hang­fel­vé­tel buk­tatta le!
  • Szerző: Doris

Egyre keményebb dolgok derülnek ki a most már vállaltan HIV-pozitív Charlie Sheenről. Legutóbb azzal került az újságok címlapjára, hogy évekig volt a leghíresebb hollywoodi kerítőnő kuncsaftja, most pedig saját maga tett döbbenetes bejelentést - írja a Mirror.

Egy - a National Enquirer - által kiszivárogtatott felvételen bevallotta, hogy a legnagyobb nyugalommal szexelt védekezés nélkül, miután kiderült súlyos nemi betegsége.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A felvételen először egy zaklatott női hang kéri számon Sheent, miért titkolta előle, hogy HIV-fertőzött.

Az 50 éves színész erre magából kikelve, üvöltve felelt:

Mert semmi közöd hozzá!

Szeretője ezek után azzal próbált érvelni, hogy jogában állt tudni, hiszen óvszer nélkül akarsz szexelni. Sheen erre megvető hangsúllyal csak annyit mondott, hogy rossz ötlet volt...

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

A megdöbbentő hangfelvétel szinte sokkolta a világsztár korábbi szeretőit, akik most jogi lépéseket terveznek Sheen ellen. A színész ugyanis korábban azt állította, hogy életében mindössze kétszer létesített szexuális kapcsolatot védekezés nélkül.

Eközben a címlapon