EZO

Jú­li­usi ho­rosz­kóp: Most meg­tu­dod, rád talál-e a bol­dog­ság

Szen­ve­dély, új sze­rel­mek, pár­kap­cso­lati vál­to­zá­sok - moz­gal­mas hó­na­pot ígér­nek a csil­la­gok.
  • Szerző: BZ

Az évnek ez a hónapja igazán mozgalmasnak ígérkezik szívügyekben. Megérkezik az életedbe a nagy szerelem? Elmélyül a kapcsolatod a pároddal? Nézd meg, mit tartogat számodra a július.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Kos

Ha párkapcsolatban élsz, akkor ez egy ideális időszak arra, hogy helyrehozzátok esetleges gondjaitokat, új megvilágításba helyezzétek a nehézségeket, és továbblépjetek azokon. Boldog és szép hetek várnak rátok! Ha még keresed az Igazit, akkor pezsegni fog körülötted az élet, és jó esélyed van rá, hogy egy komoly kapcsolatra lelsz. Talán csak kalandnak indul az ismerkedés, mégis szíven talál...

2. Bika

Párkapcsolatod most próbatétel elé áll. Sokat tépelődsz, érzelmi hullámvasúton érzed magad, és még az is lehet, hogy felbukkan egy harmadik a színen. Ez az időszak ideális arra, hogy átgondold, merre tovább, és mire is vágysz valójában. Ha nincs jelenleg párod, akkor elkezdhetsz lélekben készülni a nagy találkozásra. Ehhez a legjobb, ha megvizsgálod, mit kell másképp tenned, mint a múltban, és emellett nyitottnak lenned minden új lehetőségre.

3. Ikrek

Ha párkapcsolatban élsz, akkor ebben a hónapban sok kaland vár rátok, rajtatok múlik, hogy belevágtok-e. Érdemes új élményeket szereznetek, hagynotok spontán alakulni a dolgokat, és új színben látni egymásban mindazt a szépet, ami miatt összetartoztok. Ha még várod a Nagy Őt, akkor fontos, hogy befogadó legyél ebben a hónapban! Mozdulj ki, ismerkedj, próbáld ki akár még az online társkeresést is, és ne zárd ki a lehetőségét annak sem, hogy a szikra akár csak második látásra érkezik meg. Ha így teszel, boldog változások jöhetnek az életedbe.

Nézd meg, mi vár a hónap során a többi csillagjegyre! LAPOZZ!