OTTHONKA

Ne töltsd az éle­te­det véget nem érő va­sa­lás­sal: A nők meg­men­tője ez a tipp

Szám­ta­lan do­logra hasz­nál­ha­tod az alu­fó­liát. Most azon­ban olyan trük­köt mu­ta­tunk, ami nagy se­gít­sé­gedre lehet a va­sa­lás­ban. Így spó­rol­hatsz ren­ge­te­get az időd­del!

Te sem vagy igazán vasaláspárti? Csak nézed, ahogy a vasalni való ingek, blúzok felhalmozódnak? Ne bosszankodj! Íme egy trükk, ami segít felgyorsítani ezt a folyamatot. Kapd elő az alufóliát, nem csak a konyhában hasznos.

Fotó: 123RF
EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Tegyél fóliát a vasalódeszkára a borítás alá. Figyelj oda, hogy a fólia a fényesebb oldalával felfelé legyen elhelyezve. Tedd rá az inget vagy a gyűrött ruhát. A szokásos módon vasald át. Az alumínium vezeti a hőt így nem kell a ruhák mindkét oldalát átvasalni. Spórolj az időddel!

2. Használd a fóliátmosáshoz is! Nincs is más dolgod, csak gyúrj 2-3 közepes golyót a fóliából. Egyszerűen dobd a labdákat a mosógépbe a ruhák közé.

Indítsd el a programot a szokásos módon. Az alumínium semlegesíti az elektromosságot és növeli a tisztítószerek hatékonyságát. Kevésbé lesznek a ruháid gyűröttek és szöszösek.