ÉLETMÓDI

Nagy, feb­ru­ári sze­relmi ho­rosz­kóp - most ki­de­rül, mit hoz a ma­gán­éle­ted

Iga­zán vál­to­za­tos hó­nap­nak néz­he­tünk elébe sok mo­sollyal és meg­le­pe­tés­sel.
  • Szerző: BZ

Ez a hónap az újjászületés felé vezet, sok lehetőséget tartogat, és megéri nyitott szemmel járnia mindenkinek.

Fotó: Pinterest
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kos

Küzdelmes időszak áll a hátad mögött. Sok csatát kellett megvívnod, ezek nagy része gyakran magaddal, a lelkedben zajlott. Eljött az alkalom, hogy kicsit végre megpihenj. Még nem fordul a helyzet tökéletesre és idillire, lesznek gyenge pillanataid, de igyekezz számot vetni azzal, hogy mit is szeretnél, mire vágysz pontosan. Legyél őszinte magaddal. Ha tisztán látod, mit és hogyan tehettél volna másképp a múltban, akkor jó esélyed van rá, hogy a közeljövőben már rád találjon a harmónia. És ha úgy érzed, van, akit bántottál, akkor ne mulassz el bocsánatot kérni.

Fotó: Pinterest

Bika

Ez a hónap sok meglepetést tartogat neked. Párod új arcát fedezheted fel, ami igencsak tetszeni fog. Együtt fogtok olyan kalandokat megélni, amire még eddig nem volt példa, így pedig még közelebb kerültök egymáshoz. Ha pedig még nem találtad meg az Igazit, akkor most egy fontos találkozásra kerülhet sor. Még ha nem is mellette éled majd le az életed, sok örömöt fog adni neked az a kapcsolat.

Ikrek

Készülj fel rá, hogy gyakran hullámvasútnak fogod érezni ezt az időszakot. De ne a völgyekre, hanem az emelkedőkre koncentrálj! Akár úgy is felfoghatod a hullámzást, mint egy izgalmas és lendületes, szenvedélyekkel teli lehetőséget. Ne aggódj, maradandó problémák nem fognak árnyékot vetni kapcsolatodra. Egyedülállóként viszont légy résen. Könnyelmű ígéreteknek ne dőlj be, legyél óvatos, de őrizd meg kíváncsiságodat is.

Mutatjuk a következő csillagjegyeket is! LAPOZZ!