SZTÁRDZSÚSZ

Mo­so­ga­tás­ból él az RTL Klub le­csú­szott sztárja

VV Cris­to­fel­nek nem jött be a sze­rep­lés, nem reflek­tor­fény­ben él, hanem kony­hai ki­se­gí­tő­ként dol­go­zik egy szó­ra­ko­zó­he­lyen. El­árulta, ho­gyan sze­retne ki­törni rossz anyagi hely­ze­té­ből.
  • Szerző: MMB.

VV Cristofelnek nem hozta meg a várt sikert énekesi "karrierje", ezért kénytelen volt civil munkát vállalni. A ValóVilág egykori rosszfiúja egyáltalán nem bánja a kétkezi munkát, ugyanis elmondása szerint nagyon megkomolyodott - írta meg a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Sajnos sokan azt gondolják, hogy teljesen hülye vagyok, mert a villában ezt az arcomat mutattam. Ez csupán azért volt, hogy a haknikkal majd jó sok pénz tudjak keresni. Azóta én is megváltoztam, nagyon keményen robotolok a megélhetésért. Jelenleg konyhai kisegítő vagyok, heti ötször dolgozom egy szórakozóhelyen. Rengeteget segítek a szakácsoknak, és persze mosogatok is.

"Munka mellett pedig sokat járok le az edzőterembe" - árulta el Cristofel,aki a jövőben testi adottságaiból szeretne megélni.

VV Cristofel külföldön képzeli el az életét, mint sikeres sportoló. (Fotó:Facebook)
VV Cristofel külföldön képzeli el az életét, mint sikeres sportoló. (Fotó:Facebook)
Nekem a sport az életem, és nagyon komoly terveim vannak vele. Indulok is egy fitnesz modell versenyen, ami nem kimondottan testépítő verseny. Itt jóképűnek kell lenni a megfelelő testi adottságokon túl. Jó lenne, ha ezt megnyerném, és utána tudnám alakítgatni a jövőmet.

"Szívesen élnék külföldön is, Németországban vagy akár Angliában" - nyilatkozta az RTL Klub egykori botrányhőse.