LELKIZŐ

Félti a csa­lád­ját a rák­be­teg ma­gyar sztár

Az Omega együt­tes gi­tá­rosa tart attól, hogy mi lesz a fe­le­sé­gé­vel és három cso­da­szép gyer­me­ké­vel, ha vele tör­té­nik va­lami. Abban bízik, hogy job­ban lesz.
  • Szerző: ripost

Hólyagdaganat miatt kellett nemrégiben megműteni Molnár György Elefántot.

Az Omega gitárosa végig ébren volt a műtét alatt, de fájdalmat nem érzett, sőt teljes egészében végignézhette a beavatkozást. Három nappal később már Balatonlellén koncertezett, nem hagyja, hogy eluralkodjon rajta a betegség. 

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

"Nem vagyok ideges típus, minden rendben van körülöttem, három csodálatos gyerekem van, kitűnően sportolnak, fantasztikus feleségem, nyugodt, kiegyensúlyozott életem van."

Akkor miért, mitől lettem beteg?

"Egyébként nem az zavar, hogy esetleg meg kell halnom, mert előbb-utóbb biztosan meghalok, az nem kérdés, csak nem mindegy, hogy mikor és hogyan."

Inkább az, hogy a gyerekeim és a feleségem ne maradjanak egyedül!

"Úgy gondolom, még van dolgom velük. Természetesen nem titkolóztam, a gyerekek mindenről tudnak. Tudják, mit jelent az a szó, hogy rák, a feleségem, Henike pedig méltósággal viseli a betegségemet, amit hálás szívvel köszönök neki" - mondta el a Best magazinnak a zenész.

Fotó: Szabolcs László

Elefánt a kollégájával, Benkő Lászlóval együtt viseli derekasan a betegséget, a rajongók pedig bíznak abban, hogy kedvenceik mielőbb meggyógyulnak.

Eközben a címlapon