KÜLFÖLD

Mit tit­kol a NASA? Újabb ufót rög­zí­tett az űr­ál­lo­más ka­me­rája!

Bár­mennyire igyek­szik a NASA tu­do­má­nyos ma­gya­rá­zat­tal szol­gálni arról, ami Föl­dön kívül vagy a boly­gón­kon tör­té­nik, a szem­fü­les ufó­va­dá­szok min­dig ta­lál­nak va­lami na­gyon-na­gyon szo­kat­lant. Az ISS űr­ál­lo­más ka­me­rá­já­nak fel­vé­te­lén ismét fel­buk­kant va­lami fur­csa...
címkék:

Pár napja a Nemzetközi űrállomás élő közvetítést sugárzó HD kamerája (amelyet a youtube-on élőben nézhet bárki) furcsa objektumot vett fel, amint előbukkan a Föld légköréből. A tárgy megjelenése után pár másodperccel a NASA meg is szakította az adást... de egy fanatikus ufóvadász,  rögzítette a jelenetet.

Ez már nem az első ilyen eset. Számtalan videó került már fel eddig is a Youtube-ra, amiket szintén az űrállomás közvetítéséből rögzítettek. Ezek alapján úgy fest, hogy úgy járkálnak ki-be a Föld légköréből az idegenek, mintha csak beugranának egy kávéra hozzánk. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Március 5-én ráadásul az űrállomást  másfél kilométerrel magasabb pályára navigálták, talán éppen azért, hogy még véletlenül se kerülhessenek ismét látótérbe az ismeretlen objektumok.

A hab a tortán, hogy olyan hírek is  szárnyra keltek, miszerint az űrkutatási hivatal le akarja állítani az élő közvetítéseket költségcsökkentésre hivatkozva... ez az ufóhívők számára felér egy beismeréssel.

2015-ben is volt már hasonló észlelés:

És 2013-ban is:

Eközben a címlapon

A NASA egyelőre nem reagált érdemben a felvételekre és az elméletekre. Kivéve egyes eseteket, amikor űrszemétnek titulálták a látottakat, mert a rejtélyes objektumok annyira közel voltak az űrállomás kamerájához, hogy részletek is kivehetők voltak rajtuk. Bármik legyenek is a videókon felbukkanó objektumok, az az ufológusok szerint nem földi technikára vagy űrszemétre utal...

címkék: