FITTFAZÉK

Min­den idők 7 leg­jobb cso­ko­lá­dés re­ceptje

A cso­ko­ládé az egyik leg­jobb alap­anyag, ha sü­te­mény­ről van szó! Ken­het­jük, szór­hat­juk, te­het­jük kí­vülre és be­lülre is. De a leg­jobb benne, ha mi­nő­ségi cso­ko­lá­dét vá­lasz­tunk, akár még di­é­tás desszert is ké­szít­hető be­lőle.

Málnás csokitorta

Minden diétázó vágya beleharapni egy nagy szelet tortába. Most végre megteheted! Nemcsak glutén, de liszt-és tejmentes ez a csupa csoki álomtorta.

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE!

Csoki szelet

Ha hétköznap rohansz, jól jön, ha nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis tökéletes reggelit készíthetsz. Diétázóknak ideális: mert finomított liszt- és cukor mentes. Egészséges zsírokat- és szénhidrátokat tartalmaz.

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE!

Csokis álom

Ha cukor-és lisztmentes desszertrevágysz, akkor ez a csokis édesség biztosan nagy kedvenced lesz! Próbáld ki! 1 perc alatt összedobhatod!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE!

Eközben a címlapon

Csokitorta

Mit szólnál egy lágyan omló, édes, csokoládés desszerthez, mely igazi ízbomba, mégsem okoz bűntudatot? Ha szereted a csokit, szereted a süteményeket, de mégis elkerülnéd a fehér lisztet és a cukrot, akkor ezt a tortát neked találták ki! Fantasztikus csemege, nulla bűntudat.

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE!

Csokis fánk

A diéta alatt eddig csak ábrándozva gondolhattunk a csokis fánkra. De ennek most vége! Ha elkészíted ezt a receptet, büntetlenül élvezheted kedvenc édességed akkor is, ha fogyókúrázol.

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE!

A leggyorsabb csokitorta

Diétázol és nincs sok időd? Egyszerű, gyors és fogyókúrás édességre vágysz? Ezzel a csokitortával tutira nem lősz mellé! Nem kell hozzá liszt és cukor sem, az íze pedig isteni!

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE!

Gyümölcsös csokikocka

Igazi ízorgiában lesz részed, ha ezt a könnyen elkészíthető, rendkívül egyszerű desszertet megkóstolod. És hogy ezen kívül még mi az, amitől igazán szenzációs ez a csokoládébomba? Attól, hogy sem cukor ,sem liszt nem kell hozzá, így aztán büntetlenül, kedvedre nassolhatod.

A RECEPTÉRT KATTINTS IDE!