LEHÚZÁS

Ma­gyar dm-üz­le­tekbe is ke­rült a szennye­zett fe­hér­je­sze­let­ből!

Még már­cius kö­ze­pén de­rült ki, hogy egy gépi tisz­tí­tó­kefe da­rab­kái ke­rül­tek a dm által for­gal­ma­zott kek­szes fe­hér­je­sze­letbe. Több or­szág­ban vissza­hív­ták a ter­mé­ke­ket. Most rá­jöt­tek, hogy ná­lunk is árul­ják...
  • Szerző: P. B.

A privatbankar.hu írt róla korábban, hogy a dm elővigyázatosságból, és sűrű bocsánatkérések közepette visszahívta a boltokból a DAS gesunde PLUS Sportness kekszes fehérjeszeleteket, mert a gyártás során egy tisztítókefe darabkái kerültek a termékbe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Most kiderült, hogy itthon is árulták, így a visszahívás most már a magyar boltokra is vonatkozik.

A NÉBIH közleménye szerint a termékvisszahívás oka, hogy a gyártás során használt tisztítókefe darabjai bekerülhettek a termékekbe, így a dm elővigyázatosságból az összes esetlegesen érintett fehérjeszeletet visszahívja a polcokról Németországban, Ausztriában, a Cseh Köztársaságban és most már Magyarországon is.

A termék adatai:

Név: kekszes fehérje szelet (dm; Das gesunde Plus Sportness Eiweiß-Riegel 32% Eiweiß und mit wichtigen Vitaminen, Cookies & Cream-Geschmack, Vollmilchschokolade 45 g)
LOT szám: 196368
A következő minőség-megőrzési idejű termékek kerültek visszahívásra: BBD 08-2016 Charge 1563, 1573, 1604; BBD 09-2016 Charge 1763, 1803, 1809; BBD 10-2016 Charge 1909, 2015

A dm arra kéri a vásárlókat, hogy az érintett DAS gesunde PLUS Sportness kekszes fehérjeszeleteket ne fogyasszák el, az érintett lejáratú termékeket vigyék vissza a drogéria üzleteibe, ahol természetesen visszakapják a vételárat. - olvasható a dm sajtóközleményében.