OLDALVONAL

Üze­net­ben sza­kí­tott pár­já­val a ma­gyar olim­piai baj­nok?

Véget ért a sze­re­lem, közel három évig al­ko­tott egy párt olim­piai baj­nok gyors­kor­cso­lyá­zónk, Liu Sha­o­lin Sán­dor és a brit Elise Ch­ris­tie. A sza­kí­tás­ról a 22 éves ma­gyar spor­toló szá­molt be kö­zös­ségi ol­da­lán.
  • Szerző: ST

Liu Shaolin Sándor és Elise Christie között a februári téli olimpián nagy volt a boldogság. A két korcsolyázó májusban még együtt nyaralt az Egyesült Államokban, azóta azonban már nem jelentkeztek közös képekkel az Instagramon. Kedden pedig Liu Shaolin bejelentette, hogy véget ért a kapcsolatuk.

A téli olimpián még nagy volt a boldogság
A téli olimpián még nagy volt a boldogság
Fotó: MTI
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Talán vannak, akik már tudják, de szeretném, ha tőlem hallanátok, olvasnátok a hírt: igen, igaz, hogy elváltak az útjaink Elise-szel.

Nem haraggal váltunk szét, de a nagy távolság, a kevés találkozás nem könnyítette meg a dolgunkat, így nemrégiben úgy döntöttünk, nem folytatjuk tovább

– írta Liu Shaolin Sándor közösségi oldalán.

Nehéz hónapokat él át Elise Christie

A 27 esztendős Elise Christie július elején számolt be arról, hogy nagyon nehéz hónapokon van túl. Az olimpián elszenvedett sérülése mellett a brit szövetség nem támogatja tovább a sportágát, ráadásul édesapja és nagyapja betegséggel küzd. A feketeleves pedig az, hogy párjával szöveges üzenetben szakítottak.

Pjongcsangban kezdődtek a gondok?

Erre kevesen gondoltak, amikor a pjongcsangi téli olimpián Liu Shaolin a hátán vitte be a jégre Elise Christie-t. Talán itt tört meg valami a párosban, hiszen a brit lány az aranyérem reményében utazott ki Dél-Koreába, két számában is elesett a harmadikban utólag zárták ki, így dobogós helyezés nélkül zárt. Ezzel szemben Liu Shaolin az olimpiai ünnepelt sztárja volt, miután Magyarország történetének első téli olimpiai aranyérmét szerezte meg a gyorsváltóval.

Liu Shaolin a hátán vitte be a jégre párját
Liu Shaolin a hátán vitte be a jégre párját
Fotó: MTI

Liu Shaolin túl van a szakításon

Mindenesetre Liu Shaolin nem tűnik szomorúnak az elválás után, és a jövőjére koncentrál.

Eközben a címlapon
A szakítás néhány hete történt, azóta leginkább az edzésekre, a felkészülésre koncentrálok, de megnyugtatok mindenkit: jól vagyok!

- írta Facebookon Liu Shaolin.

A népszerű olimpiai bajnokot biztosan nem kell majd félteni attól, hogy nem talál magának párt Magyarországon.