TESTFACTOR

Lerobbantja rólad az úszógumit ez a közönséges zöldfűszer

Használod levesbe, főzelékekhez, köret ízesítéséhez de talán még sohasem jutott eszedbe, hogy kúraszerûen, pláne teaként fogyaszd. Pedig érdemes lenne, mert a petrezselyemteával csak úgy szaladnak lefelé a kilók!
  • Szerző: Ripost

Petrezselyem nélkül elképzelhetetlen a magyar konyha, és ilyenkor tavasszal csak úgy tobzódunk az ízében! Harsány zöld, karakteresen illatos levelei ételeink megjelenését is meghatározzák: minden, amibe petrezselyem kerül, varázsütésre nagyon kívánatos lesz. A petrezselymes grillzöldségeknek párja nincs, de salátákban is adu ász ez a zöld levélke.

De nemcsak azért érdemes petrezselymet fogyasztanod, mert finom, hanem azért is, mert rendkívül egészséges. Kivételes hatóanyagai rendkívül jó hatással vannak a kiválasztó rendszerre, elsőként a vesére, hatására felgyorsul a káros nehézfémek távozása a szervezetből. Ha szereted az ízét, próbáld ki a teaként is heti 5 alkalommal, fantasztikus lesz a hatás!

Petrezselyemtea

Hozzávalók:

5 evőkanál finomra vágott zöldpetrezselyem

Így készítsd:

Igazán egyszerű dolgod van, mindössze egy liter forrásban lévő vizet kell öntened a gondosan átvágott petrezselyemlevélre. Hagyd a leveleket 10-15 percig ázni, majd szűrd át.

Kúraszerű fogyasztása mellett csodálatos módon felgyorsulnak a szervezet öntisztító folyamatai. A zöldpetrezselyem teája kihajtja a méreganyagokat, megsemmisítő csapást mér a gyulladást fenntartó baktériumokra. Végső soron erősíti az immunrendszert és gátolja az öregedési folyamatokat.

És ami a legjobb: mindezen hatások eredőjeként elképesztően felgyorsítja a fogyást!

Hihetetlen tempóban szabadulhatsz meg a  túlsúlytól petrezselyem kúrával!

 

Fontos!

Bármennyire is egészséges a petrezselyemtea, sose fogyaszd korlátlanul. Napi 1 liternél ne igyál többet - ez a mennyiség 4-5 pohár teát jelent.

 

Forrás: naturalremediesforlonglife.com

És ezeket olvastad már?