BOZÓT

Le­köp­ték a jog­ál­la­mot,1 mil­liót ka­pott a káb­sze­rező, ha­zu­dozó új­ság­író

Rit­kán lóg ki ennyire a lóláb. Ha­zug­sá­go­kat ter­jesztő, fake news gyártó, ká­bí­tó­szert rek­lá­mozó "új­ság­írót" tün­tet­tek ki. Nem ér­dekli őket a jog­ál­lam.
  • Szerző: Ripost

A Soros György pénzelte  egyik szervezet kitüntette  egy másik Soros cég munkatársát egy olyan cikk miatt, amiről a bíróság jogerősen kimondta, hogy telis-tele van hazugságokkal. Magyarán leköpték a jogállamot...

Ráadásul a kitüntetett fake news-gyártó Ács Dániel arról  is elhíresült, hogy kábítószer propagandistaként  hirdeti a szabad droghasználatot, például a fiatalok tízezreinek életét tönkretevő herbálozást.
A kép jobb oldalán a hazug cikkért kitüntettet 444 újságíró.
A kép jobb oldalán a hazug cikkért kitüntettet 444 újságíró.

Külön videón is bemutatták, hogyan kell hozzájutni a gyilkos anyaghoz.

"Felvilágosító"  videójukat már több, mint félmillióan megnézték, könnyű megtanulni belőle, hogyan is lehet hozzájutni a gyilkos anyaghoz.

De a java még csak most jön. Nevezett Ács Dánielt, a Soros pénzelte 444.hu munkatársát - a milliárdos saját kádereit még a cég vezetői közé is beültette, hogy felügyeljék a pénzosztást- most kitüntette a pénzember egy másik szervezete a Transparency International.

Szándékosan leköpték a jogállamot, ugyanis egy olyan cikket díjaztak ami telis-tele van ordas hazugságokkal. És ezt a bíróság jogerősen meg is állapította, többszörös helyreigazításra ítélve a 444-et.

A hazug cikk nyomán a szerzőnek és a Soros-médiának még rágalmazási perek sorozatával is szembe kell néznie. Nem számít.  A kábszer-propagandista Ács Dániel még 1 millió forintos jutalmat és általuk tekintélyesnek mondott díjat is kapott Soroséktól a jogerősen hazugnak nyilvánított "cikkért", a "tényfeltárás" jutalmaként.

Éljen a jogállam! - mondhatjuk erre a Klubrádió egyik műsorának címét ideidézve....

Eközben a címlapon