INSIDER

Le­csa­pott a rend­őr­ség, el­ké­pesztő, mit ta­lál­tak Le­ve­lek­nél

Hamar si­ke­rült el­fog­niuk a má­ria­pó­csi fegy­ve­res rab­lót.
  • Szerző: Ripost

Egy szolgálaton kívüli rendőr tett bejelentést szombaton, hogy egy máriapócsi benzinkúton fegyveres rablás történt.Az elkövető a megszerzett pénzzel Kállósemjén irányába menekült gépkocsival. A rablás során személyi sérülés nem történt.

A tevékenység-irányítási központ munkatársai azonnal ellenőrzőpontokat állítottak fel és igyekeztek lezárni a menekülési útvonalakat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A baktalórántházi rendőrök a 41-es számú főúton, Apagy és Levelek települések között felfigyeltek egy szemből érkező gépkocsira. Azonnal utána fordultak, megállították, majd igazoltatták a jármű vezetőjét. Gyanújuk hamar beigazolódott.

A rendőrök az autóban megtalálták és lefoglalták a bűncselekmény elkövetéséhez használt fegyvert, valamint egy szatyorban az eltulajdonított pénzt is.

Fotó: Police.hu

Mivel az intézkedés alatt felmerült a gyanú, hogy a 43 éves nagykállói férfi a vezetést megelőzően alkoholt fogyasztott, ezért a rendőrök mintavétel céljából előállították. Kiderült, hogy a vezetői engedélye is lejárt, ezért külön szabálysértési eljárást kezdeményeztek vele szemben.

T. Jánost a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságon rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A lakásán tartott kutatás során további tárgyi bizonyítékokat találtak és foglaltak le a rendőrök. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

Eközben a címlapon