LELKIZŐ

Laj­csi be­is­merte, hogy hi­bá­zott

Az elő­ze­tes­ből ja­nuár végén sza­ba­duló trom­bi­tás nem ta­gadja, nem volt min­ta­apa. A rá­csok mö­gött töl­tött idő alatt azon­ban rá­jött, mek­kora hiba volt el­ha­nya­gol­nia a lá­nyát.
  • Szerző: Doris

Galambos Lajos sokáig élte a sztárapukák könnyelmű életét, az előzetesben töltött hónapok azonban mindent megváltoztattak. A január végén szabadult trombitás a rácsok mögött rájött, hogy családja mindennél fontosabb a számára. Ezzel együtt pedig be kellett ismernie, hogy elhanyagolta 17 éves lányát, Bogit.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A normális apaszerepből sajnos én kimaradtam, őszintén belátom. Hiába mondtam néha, az az igazság, sohasem fürdettem meg őt

- vallotta be Lajcsi a Bors Extrának, majd azt is elárulta, felesége egyenesen féltette tőle a gyereket.

"Hiába mondtam neki, hogy ne vicceljen, a trombitát is meg tudom fogni, mégsem volt lehetőségem."

A zenésznek 125 magányos napra volt szüksége a börtönben, hogy rájöjjön, nem volt mintaapa. Szabadulását követően azonban komoly lépésre szánta el magát. Elhatározta, hogy végre rendezi viszonyát Bogival, ezért egy napra elszöktek a világ elől, hogy mindent átbeszéljenek.

"Tizenhét év alatt egyszer sem volt közös programom a lányommal, de most sikerült egy napot kettesben töltenünk Ausztriában. Édes kettesben kirándultunk, kávéztunk, vásárolgattunk, és természetesen túl vagyunk egy nagyobb beszélgetésen. Egy olyanon, amikor apa és lánya igazán beszélget."

- idézte fel Lajcsi az emlékezetes pillanatokat, amire lányának 17 évet kellett várnia. Bogi ennek ellenére teljesen megnyílt az apjának, még szerelmi életébe is beavatta őt, amiről korábban soha nem beszélt.

Eközben a címlapon
Galambos Lajos hosszú idő után végre rendezte kapcsolatát lányával, Bofival (képünkön balra)
Galambos Lajos hosszú idő után végre rendezte kapcsolatát lányával, Bofival (képünkön balra)
Fotó: Markovics Gábor

A zenész bár nem örülne neki, ha csinos lányának egy celeb csapná a szelet, számára az a legfontosabb, hogy boldognak lássa őt.