SZTÁRDZSÚSZ

Meg­tud­tuk, rég­óta tit­kolta be­teg­sé­gét Koós János

Szom­bat este tra­gi­kus hir­te­len­ség­gel hunyt el a Tánc­dal­fesz­ti­vá­lok egyik leg­na­gyobb ikonja, Koós János.

Koós János családja vasárnap hajnalban jelentette be a tragikus hírt, hogy rövid betegség után elhunyt a legendás énekes.

Fotó: Markovics Gábor

Ahogy azt a megtudta, a legendás művészt kedden szállították kórházba, ahol egy kisebb műtéten esett át, de az operáció annyira megterhelte a szívét, hogy már nem épült fel, szombaton a klinikán elhunyt. Információink szerint Koós szíve régóta rendetlenkedett, állítólag szívritmus-szabályozót is kapott. Az énekes azonban sosem panaszkodott, hiszen számára az volt a legfontosabb, hogy minél több időt tölthessen a színpadon. Nem akarta, hogy a közönség betegnek lássa őt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ennek ellenére az énekesről többször aggasztó hírek láttak napvilágot. Négy évvel ezelőtt azt pletykálták, hogy daganatos betegséggel küzd, de ezt határozottan cáfolta.

"Egy apró gonddal jöttem be a kórházba, szóra sem érdemes, de ha már bejöttem, kivizsgáltak, és egyből hazaengednek. Tényleg semmi bajom, üzenem: nem vagyok rákos!”

- jelentette ki akkor Koós János, aki egészségügyi állapotáról nagyon ritkán beszélt, gondosan ügyelt arra, hogy ha orvoshoz kellett valamiért mennie, ne lássa meg senki.

Ha szeretnél többet megtudni, olvasd el a keddi lapszámát!

Eközben a címlapon