FÜLES

Férj­hez ment Klapka György leg­ki­sebb gyer­meke!

Férj­hez ment Klapka Sandy! Az Arany­em­ber leg­fi­a­ta­labb gyer­meke szűk kör­ben tar­totta az es­kü­vőt, ami­nek oly­annyira nem ke­re­kí­tet­tek nagy fe­ne­ket, hogy in­for­má­ci­ó­ink sze­rint még itt­hon élő test­vé­rét, Den­nist sem hívta meg a nagy napra.
  • Szerző: e.j.

Máté tavaly áprilisban jegyezte el Klapka Sandyt. A szerelmesek régóta egy párt alkotnak, a kapcsolatuk sok nehézséget kibírt.

A férfi Sandy mellett volt a lány életének legnehezebb időszakaiban, édesapja halálkor és akkor is, amikor egy évvel ezelőtt a testvérei eltávolították Sandyt a Klapka üzletház éléről, így nem csoda, hogy előbb utóbb az esküvő gondolata is megfordult a fiatalok fejében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Sulyok László

Ez utóbbi óriási törés volt Sandy számára, hiszen az Aranyember halála óta ő volt az, aki kezében tartotta az irányítást, kitanulta a cégvezetés fortélyait, és teljes erőbedobással azon dolgozott, hogy megőrizze apja örökségét.

Ez nem sikerült, az üzletházat azóta eladták, Sandy pedig új életet kezdett, aminek fontos része a tavalyi eljegyzés és a március elején tartott esküvő.

Klapka György legkisebb lánya szűk körben mondta ki a boldogító igent kedvesének, Máténak. A menyasszony nem követte a tradíciókat, ám így is nagyon csinos volt: rikító piros szoknyában és fehér blúzban állt oltár elé. jóllehet, a Klapka-gyerekek a becslések szerint fejenként százmilliókat örököltek, Sandy mégsem csapott hét országra szóló lakodalmat.

A részleteket olvasd el a napilap csütörtöki számában!

Eközben a címlapon