FÜLES

Ki­tá­lalt a mű­sor­ve­zető: ki­de­rült, va­ló­já­ban kik a leg­ir­ri­tá­lóbb sztá­rok

És per­sze a po­zi­tív lista is el­ké­szült. Van vi­szont olyan, aki igen­csak el­szállt a hír­név­től...
  • Szerző: Ripost

Az amerikai tévériporter, Dean McCarthy már számos hollywoodi hírességgel készített interjút a legnagyobbak közül. Most pedig neki köszönhetően lehullt a lepel a sztárokról: kiderült, kik a legkedvesebb, kik pedig a legelviselhetetlenebb színészek és énekesek - írja a Daily Mail.

A műsorvezető azt mondta, hogy Beyoncé volt az egyetlen, akitől tényleg megrémült. Állítása szerint szörnyű találkozáson van túl az énekesnővel. Már mielőtt ténylegesen beszélt vele az interjú miatt, a sztármami biztonsági embere közölte vele: Beyoncét tilos megpuszilni, megölelni vagy bármilyen ajándékot adni neki! Az énekesnő pedig a későbbiekben is megőrizte magának való természetét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Harrison Ford se lopta be magát a szívébe, miután egy interjú közben egyszerűen kisétált a stúdióból, pedig még csak kínos kérdést sem kapott.

Mariah Carey viszont felkerült a "szuper édes" sztárok listájára. Az énekesnő "díva" szerepe ellenére is nagyon közvetlen és beszédes, ugyanakkor az interjú során minden negyedik percben egy fodrász vagy egy sminkes legyeskedett körülötte. A népszerű színésznő, Jennifer Lawrence is pozitív benyomást keltett a riporterre, ahogy Jennifer Lopez énekesnő is, akinek nem csak fantasztikus külseje, hanem csodás személyisége is rabul ejtette Deant.

Dean azt is elárulta, hogy 50 Cent egy rendkívül okos fickó, és ő adta neki a legjobb pályaválasztási tanácsokat.