FÜLES

Ka­ta­lin a vé­gére hagyta a be­vá­sár­lást, György nem kapta meg, amit akart

A camb­ridge-i her­cegné nem kap­kodta el a ka­rá­cso­nyi aján­dé­kok be­szer­zé­sét, az utolsó per­cig várt a le­ér­té­ke­lé­sekre.
  • Szerző: The_M

Az utolsó nagy karácsonyi rohamban, december 23-án néhányan majdnem szívinfarktust kaptak, amikor az egyik norfolki szupermarketben megpillantották Katalin hercegnét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vilmos feleségével ott volt a két nagyobbik gyerekük, és a szemtanúk szerint a cambridge-i hercegné a leginkább leértékelt termékek között válogatott. Végül kézműves alapanyagokkal, képkeretekkel és gyerekkönyvekkel távozott.

György viszont nem kapta meg, amit szeretett volna. Többen hallották, ahogy a jövőbeli brit király egy dinoszauruszos slime-ot kért, de az anyja még csak válaszra sem méltatta. Charlotte ellenben csak hazamenni akart volna, mert unta az utolsó pillanatra hagyott bevásárlást. Többször leült a földre és duzzogott.

Az, hogy Katalin egy szupermarketben szerezte be a karácsonyi ajándékokat, annyira nem meglepő. Károly herceg nemrégiben elárulta, hogy apró praktikus és a vicces meglepetéseket adnak egymásnak a királyi család tagjai. A végső leárazást pedig azért várta meg Vilmos felesége, mert imád spórolni.