HŰHA

A teljes összeomlás szélén áll a magyar énekesnő, ez az oka

Judy, a Groovehouse énekesnője néha már azt sem tudja, hogy melyik városban van. A naptára tele van fellépésekkel, örül, ha hetente egyszer látja a férjét.
  • Szerző: Totti

A naptára tele van fellépésekkel, örül, ha hetente egyszer látja a férjét. Balázs a nyár elején még nagyon megértő volt, de most már úgy érzi, felesége túlhajtja magát.

Arról nem beszélve, hogy Judyék lánya, Majszi is panaszkodik, hogy szeretne többet lenni az anyukájával. Az énekesnő egyaránt próbál eleget tenni a családi és a zenekari elvárásoknak. Ám olykor úgy érzi, ehhez akkor is kevés lenne, ha kettő volna belőle.

Néha már a teljes összeomlás szélén állok

– panaszkodott a %%-nak Judy. „Szeretnék mindenkinek megfelelni és minden kérésre igent mondani, akár a családról, akár a fellépésekről van szó. Noteszban vezetem nagyon precízen a koncerteket, az interjúkat, a férjes-gyerekes programokat. Ennek ellenére most is sikerült elszúrnom. Nagy nehezen leszerveztem egy családi pihenést, mindössze három naposat Tiszavasvárira, erre kiderült, hogy nekem egy nappal hamarabb vissza kell jönnöm, mert elfelejtettem egy interjút. Lassan ott tartok, hogy már csak fényképről ismer meg a férjem.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?