TÜZELŐÁLLÁS

Itt a vég, Shane Tusup tel­je­sen meg­őrült?

Egyre in­kább az a gya­núnk, hogy ko­moly men­tá­lis za­va­rok­kal küzd Shane Tusup.
  • Szerző: mv

Úgy fest, Shane Tusupot keményen megviselte, hogy elszakadt a világ legjobb úszónőjétől, Magyarország büszkeségétől, Hosszú Katinkától. Mintha a válás óta kicsúszott volna a lába alól a talaj, csupa olyan ötlettel áll elő, ami egyszerre aggasztó és komikus.

Tusup profi golfozó lesz, és focikapitány lenne
Tusup profi golfozó lesz, és focikapitány lenne
Fotó: MTI
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tusup előbb kitalálta, hogy profi golfozó lesz, és megnyeri a világbajnokságot, majd bejelentkezett a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának.

"Az egyik legbámulatosabb és legnagyobb kihívás az lenne, ha visszatérhetnék Magyarországra, mint a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Ha valaki olvassa ezt Magyarországon, és van ráhatása a döntésre, akkor vállalja a kockázatot" - írta az Instagram oldalán Tusup, aki nem először ajánlotta magát a futballisták kapitányának, másfél éve már próbálkozott egyszer.

A megkérdezte a korábbi szövetségi kapitányt, Csank Jánost Tusup terveiről. A 72 éves fociedző nem lepődött meg.

"Ezt korábbra vártam tőle. Amikor az első sikereit elérte Magyarországon, mondtam az egyik haveromnak, hogy kíváncsi leszek, mikor lesz belőle futballedző. Hát, ráéreztem. Tusup azt is mondta, hogy játékos is szeretne lenni."

Csank viccesen hozzátette, ha Tusupból golfvilágbajnok lesz, akkor "érdemes elgondolkozni" az ajánlatán.

Eközben a címlapon

"Várjunk még néhány meccset, de ha én lennék az MLSZ-elnök, és Tusup megnyerné a golf vb-t, akkor legalább egy napra kinevezném őt."

Azt azért nem árt tudni, hogy nem lehet mindenkiből focikapitány. Képzettség, papírok kellenek az álláshoz, az amerikai férfi ezekkel persze nem rendelkezik.