EZO

Itt a ta­va­szi új­hold, így ta­lál­koz­hatsz éle­ted nagy sze­rel­mé­vel

Pén­te­ken dél­előtt kö­szönt ránk az új­hold. Fan­tasz­ti­kus le­he­tő­ség vár rád, ha tü­rel­mes vagy! Nézz szembe a va­ló­ság­gal és utána hagyd, hogy ma­gá­val ra­gad­jon a friss ener­gia.

Péntek délelőtt áll együtt a Nap és a Hold a Kos jegyében. Erős  energiákra számíthatsz, mégis kettős érzésed lehet, ha a múlt terhe nyomja még a vállad, miközben izzik benned a változtatás érzése.

Fotó: 123RF
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Kos újhold dinamikus, cselekvő, segít megtenni a kezdő lépést, ami akár messzire is vihet, de ne kapkodj és ne rohanj! Vegyél egy nagy levegőt, és inkább tisztázd le magadban, hogy mi az ami a múltból még nyomaszt. Ha berúgod az ajtót, nem biztos, hogy célt érsz vele. Nem mindegy, hogy beleveted magad hirtelen egy ismeretlen, új helyzetbe, vagy higgadtan, tiszta lappal teszed meg az első lépéseket.

Amilyen hasznos és erőteljes lehet az indító energia, pontosan olyan romboló is, ha nem állsz meg egy pillanatra. Ha még vannak elvarratlan szálak mögötted, akkor inkább fordulj vissza, és azokat rendezd le. Ne ess abba a hibába, hogy továbbra is a régi köröket futod. Csak a díszlet változhat, és esetleg a résztvevők, de a színdarab a régi marad. Ha viszont tisztáztad a múltat, akkor légy nyitott az új kapcsolatokra. Olyan ez a pillanat, mint amikor a kígyó leveti bőrét. Ha sikerül kívül-belül megújulnod, akkor mondj igent egy randira, elérkezett az idő, nyiss új fejezetet sorsod könyvében

Fotó: 123RF

Ideje más szemmel látni a világot, így a régi út is új kalandnak bizonyul!