OLDALVONAL

Ki­de­rült, Hosszú Ka­tinka el­vált férfit sze­ret

A Ri­post meg­tudta: akár­csak Ka­tin­ká­nak, Má­té­nak is volt már egy fél­re­si­ke­rült há­zas­sága!
  • Szerző: Ripost

Hosszú Katinka hivatalosan idén januárban vált el a köztudottan komoly indulatkezelési problémákkal küzdő Shane Tusuptól. Ezt követően hónapokig szingli volt, bárrövid időre összemelegedett úszópartnerével, Dudás Dániellel, egyáltalán nem futott a férfiak után. Ez persze érthető, hiszen a Tusuptól való botrányos válása nagyon megviselte, így már csak óvatosságból sem akart fejest ugrani egy új kapcsolatba. Május 3-án, pont a 30. születésnapján azonban minden megváltozott!

Hosszú Katinka zártkörű partin bulizott
Hosszú Katinka zártkörű partin bulizott

Az úszónő egy belvárosi szórakozóhelyen ünnepelte a kerek évfordulót, a nagyszabású partira pedig odakeveredett Máté is. A megtudta, itt kezdődött a románc az elvált férfivel, aki régebben úszott és modellként is dolgozott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Máté váratlanul feltűnt a szülinapi partin, itt ismerkedtek meg Katkával. Bár a tömeg és a hangos zene miatt ekkor még nem nagyon tudtak beszélgeti, az egyértelmű volt, hogy szimpatikusak egymásnak. Máté is élt már házasságban, egy modell volt a felesége, így állt ő is először a kamerák elé. A házasság végül válással végződött. Katinkával még nagyon friss a kapcsolatuk, de remélem, sokáig fog tartani"

– mondta lapunknak Katinka édesapja, Hosszú István, aki még nem találkozott lánya új választottjával, de valószínűleg egy ízletes bajai halászlével várja majd.

Máté modellkedett, korábban videoklipben is szerepelt
Máté modellkedett, korábban videoklipben is szerepelt

Bár a románc még valóban nagyon friss, több jel is arra utal, hogy Katinka hosszútávon boldog lehet Máté mellett. Nem elég, hogy korban is összeillenek, a 33 éves Máténak is van tapasztalata az úszásban, édesapja ráadásul úszóedzőként tevékenykedik. Így biztos, hogy az egész család támogatja Katinkát, és mindig meg tudják beszélni, mi történt a medencében. Ráadásul, mivel mindketten elváltak, Máté pontosan tudja, milyen nehéz időszakon ment keresztül Katinka. Bár az Iron Lady saját bevallása szerint szingliként is remekül érezte magát, látványosan kivirult, mióta Máté váratlanul betoppant az életébe és elrabolta a szívét. Érthető módon Katka édesapja nagyon bízik benne, hogy lánya megtalálta végre az igazit.