SHOWBIZ

Három év után találkozott Tatár Csilla Gönczivel: ezt mondták utána

Több mint három évvel a válásuk után a TV2 sajtótájékoztatóján tartózkodott először Tatár Csilla és Gönczi Gábor.
  • Szerző: Ripost

Nagyjából há­rom évvel ezelőtt óriási változás állt be Gönczi Gábor éle­té­ben: munkahelyet váltott, hogy a Tények műsorvezetője lehessen, és ezzel szinte egy időben életének egy másik jelentős szakaszát is lezárta, ugyanis elvált. Tatár Csillával egymást váltották a TV2 székházában, mert a műsorvezetőnő az MTVA-hoz igazolt.

Elkerülték egymást, talán egyikük sem bánta, bár nem haragban váltak el, könnyebb volt így mindkettejüknek feldolgozni a párkapcsolati ku­darcot. Ám az élet kegyetlen forgatókönyvíró, ősztől egy székházban kell majd dolgozniuk, mivel Csilla október 12-től showkirálynőként küzd majd a Csak show és más semmi nagyszabású élő műsorában a legjobbnak járó címért. A sajtótájékoztatón újra láthatták egymást, ám a Bors információi szerint nem beszéltek egymással.

Jelenleg mindketten a saját családjukra koncentrálnak. A Tények műsorvezetője hamarosan oltár elé vezeti kisfia édesanyját, Ildikót.

A Csak show és más semmi élő adás lesz, ami előtt többször bejárnak majd próbálni a szereplők. Így előfordulhat, hogy a fo­lyosón vagy a büfében összetalálkozik a volt házaspár.

Családban, szerelemben, házasságban élni számomra csodalatos dolog, örülök, hogy Gá­bornak is megadatik ez. Ha vé­letlenül összefutnánk a TV2 büféjében, majd személyesen is gratulálok neki az esküvőjéhez – mosolygott Tatár Csilla. Gön­czi Gábor szintén rövid választ adott. – Sok sikert kívánok neki! – mondta a híradós.