FAZÉK

Hamis pizza - le­ve­les tész­tá­ból, 10 perc alatt kész

Neked sincs ked­ved a nagy me­leg­ben órá­kig ácso­rogni a kony­há­ban? Me­g­ért­jük! Élet­mentő lehet ilyen­kor egy gyor­san el­ké­szít­hető, finom re­cept. Mit szól­nál ehhez a hagy­más-kol­bá­szos sze­let­hez?
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az eredeti olasz pizza tényleg nagyon finom, de kicsit sokáig tart elkészíteni a tészta kelesztése miatt, az igazán egészséges pizza meg egy kicsit macerás. Egy ügyes trükkel most felpörgetjük az időt, így 10 perc alatt elkészítheted a pizzádat!

Hozzávalók:

1 csomag fagyasztott leveles tészta

10 dkg szeletelt trappista sajt, lehet füstölt is

20 dkg szeletelt paprikás kolbász

Eközben a címlapon

friss salátalevelek

kapri vagy olíva bogyó / ízlés szerint

pesto / ízlés szerint

Így készítsd:

Vágd lapjában 3-4 szeletre a leveles tésztát, kissé nyújtsd meg mindegyik darabot, majd pakold meg sajttal és kolbásszal. A szeleteket sorakoztasd sütőpapírral bélelt tepsire, és told be a sütőbe. Néhány perc alatt pirosra sül.

Miután kivetted a sütőből, pötyögtess rá egy kevés pestót, de bolondíthatod kapri bogyóval is. Ropogtass hozzá friss salátát!

Jól csúszik mellé a hideg sör! (Fotó: Markovics Gábor)
Jól csúszik mellé a hideg sör! (Fotó: Markovics Gábor)