HŰHA

Vá­rat­lan val­lo­más: Hajdú Péter el­kez­dett is­mer­kedni, kap­cso­la­tot akar!

A si­ke­res mű­sor­ve­zető már nem csak skal­po­kat akar gyűj­teni, hanem ki­egyen­sú­lyo­zott pár­kap­cso­latra vá­gyik!
  • Szerző: T.B.

Amióta házassága zátony­ra futott, több időt fordít a külsejére – vallotta be a Vasárnapi Blikknek Hajdú Péter. Bár néhány kilótól még szeretne megszabadulni, elégedett a külsejével, és azt is elárulta: készen áll egy új kapcsolatra.

"Sokkal többet sportolok, amióta külön élek Katával. A karatét ugyan most szüneteltetem, de elkezdtem edzőterembe járni, heti kétszer focizom, és sokat síeltem az elmúlt hetekben, tavasszal is megyek még k­étszer, egyszer a gyerekekkel és egyszer a barátokkal. Tavaly leadtam 15 kilót, abból az ünnepek alatt sajnos visszajött hét" - kezdte Hajdú, aki nyitott lenne egy kapcsolatra. Elismerte, az utóbbi időben már elkezdett ismerkedni, de amíg nem érzi, hogy olyan nőre lelt, akivel hosszú távon tervezhet, nem árul el részleteket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Facebook
Nem szeretnék már skalpokat gyűjteni, és én sem leszek más trófeája. Csajoztam már eleget az életben, komoly kapcsolatra vágyom

- árulta el a műsorvezető.