OLDALVONAL

Gyá­szol a Schu­m­a­cher csa­lád, újabb sors­csa­pás

Nem akar véget érni a Schu­mi­é­kat sújtó tra­gé­diák sora.
  • Szerző: vav

"Újabb sorscsapás rázta meg a Schumacher családot" – jelentette a Bunte. A német magazin értesülése szerint rákbetegségben elhunyt Michael Schumacher kedvenc nagybátyja, Karl-Heinz Schumacher.

Schumi aligha fogta föl a családját ért újabb tragédiát
Schumi aligha fogta föl a családját ért újabb tragédiát
EZT OLVASTAD MÁR?

A 65 éves férfi és felesége, Margret annak idején sokat törődött Schumi édesanyjával, miután 20 éve elváltak az autóversenyző szülei. A Forma-1 hétszeres világbajnoka örökké hálás volt neki ezért. De azért is, hogy 2003-ban ők hívtak mentőt, amikor erős belső vérzések miatt eszméletét vesztve találtak rá  Schumacher mamájára. Karl-Heinz volt az is, aki anno évekig dolgozott unokaöccse gokartpályáján, és egy ideig a pilóta cégét is vezette.

Az autóversenyző apja, Rolf Schumacher az öccsét gyászolja
Az autóversenyző apja, Rolf Schumacher az öccsét gyászolja

A több mint három éve súlyos síbalesetet szenvedett, svájci otthonában ápolt sztár a Bunte szerint aligha van tudatában szeretett nagybátyja halálának. Schumacherék egyébként anyagilag is támogatták a gyomorrákkal küzdő nagybácsi kezelését - mindhiába. A búcsúztatást is Michael Schumacher apja, Rolf fizeti.

Ez szörnyű. Egyszerűen nem akar véget érni a család szenvedése.

Michael balesete óta egyébként is mindenki nagyon szomorú. És akkor most még Karl-Heinz is meghalt. Még jó, hogy az édesanyja ezt már nem élte meg" – utalt a család egy közeli barátja Schumi nagymamájának tavalyi halálára. Anna Schumacher 90 évesen hunyt el.