LOVE

Nagy be­je­len­tést tett Po­lyák Lilla új férje, meg­vál­to­zik az éle­tük!

Az Ope­rett­szín­ház álom­párja nem­rég ti­tok­ban össze­há­za­so­dott, most pedig fon­tos dön­tést hoz­tak a jö­vő­jü­ket il­le­tően.
  • Szerző: ripost

Mérföldkőhöz érkezett Polyák Lilla és Gömöri András Máté élete! Az Operettszínház sztárpárja több mint két éve van együtt, júliusban pedig hivatalossá tették a kapcsolatukat, összeházasodtak

Ez utóbbi inkább Máténak volt fontos, akinek másik nagy álma, hogy felesége hamarosan gyermeket szüljön neki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

"Szeretnék saját gyermeket és azt, hogy valaki engem is apának szólítson. Lilla és a fiúk, Zsombor és Bulcsú is örülnének egy kistesónak. Nem napi kérdés, de tervezzük. Úgy gondolom, megértem az apaságra, és ha teljesen kész lesz a közös házunk, minden adott lesz a pici érkezéséhez" - fogalmazott a Lokálnak a színész, aki Lilla kamaszfiaival is jól kijön.

"Nagyon gyerekcentrikus ember vagyok, a feleségem fiaival is nagyon jó a kapcsolatom. Segítek nekik a tanulásban, a nyáron pedig a színházban statisztáltak, és szívesen elláttam őket szakmai tanácsokkal vagy éppen Bulcsút öltöztettem a színpad mögött. Szeretnék példát mutatni és nevelni őket, mert rangidős férfiként szerintem ez a dolgom."

A szerelmesek az esküvő részleteiről nem akartak semmit elárulni, úgy döntöttek, a romantikus részleteket megtartják maguknak. Azt viszont a boldog férj elárulta, az életük semmit nem változott az esküvő óta, ugyanolyan boldogok, mint eddig.