OLDALVONAL

Drága ka­land, nyit­hat­ják a pénz­tár­cát a ma­gyar fo­ci­szur­ko­lók

Nem jár­tak jól a Vasas és a Hon­véd szim­pa­ti­zán­sai. A Vi­deo­ton­nak Mál­tára, a Fe­renc­vá­ros­nak Lett­or­szágba kell utaz­nia.
  • Szerző: HBK

Megtartották a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező első és második fordulóját. A Budapest Honvéd a második fordulóban Korhut Mihály csapatával, az izraeli Hapoel Beer-Sevával harcolhat meg a továbbjutásért. 

A Budapest Honvéd izraeli ellenfelet kapott a BL-ben
A Budapest Honvéd izraeli ellenfelet kapott a BL-ben

A magyar bajnok július 11-én játssza az első meccsét Beér-Seva (másképpen írva Berseba) városában, a visszavágó egy héttel később Budapesten lesz – igaz, zárt kapuk mögött. A Honvéd szurkolóira hosszú túra vár abban az esetben, ha idegenben is szeretnék látni a csapatukat. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A BL mellett az Európa-liga első selejtezőkörének sorsolását is megtartották ma. Három csapatunk is érintett volt, a Honvédhoz hasonlóan a Vasas is izraeli ellenfelet kapott, Vaskó Tamásék a Beitar Jeruzsálemmel küzdhetnek meg.

Az ezüstérmes Videoton szurkolóinak Máltáig kell elutazniuk, ha szeretnék a kedvenceket idegenben is megnézni, a székesfehérvári csapat mellé a Balzant (város: Attard) sorsolták ki.

A Ferencváros játékosaira és drukkereire pedig egy lettországi túra vár,a Fradi a Jelgava ellen harcolhatja ki a továbbjutást. A Vasas idegenben, a Fradi és a Videoton pedig hazai pályán kezdi a saját párharcát.

Az Európa-ligában az első mérkőzéseket június 29-én, a visszavágókat július hatodikán rendezik.

Eközben a címlapon