SZTÁRDZSÚSZ

Ezért vi­seli ne­he­zen má­so­dik ter­hes­sé­gét Dun­dika

Majka pár­ját még min­dig reg­geli rosszul­lé­tek gyöt­rik, sőt még po­cakja is gyor­sab­ban nő, mint első vá­ran­dós­sá­gá­nál.
  • Szerző: MMB.

Majoros Hajnalka terhesfotóit elnézve, azt gondolhatnánk, hogy második terhessége is teljesen gondtalanul zajlik, hiszen láthatóan majd kicsattan a boldogságtól a szexi kismama.

Majka párját azonban megviseli az áldott állapot, ugyanis rosszullétei annak ellenére sem csillapodtak, hogy már túl van az első három hónapon - árulta el a life.hu-nak.

EZT OLVASTAD MÁR?
Rosszabbul viselem ezt a terhességet, a reggeli rosszullétek több ideje tartanak, nem múlt el a 12. hétnél sem, ahogy szokott.

"Marián egyébként már várja a kistesóját, elmagyaráztuk neki, hogy hamarosan ketten lesznek. Beszél hozzá, simogatja, büszkén mutogatja a pocakomat" - mondta el Dundika, akinek hasa is gyorsabban nő, mint első várandósságánál.

Már most nagyobb a hasam, mint egykor, ennyi idősen Mariánnal volt.

Figyelmeztettek, hogy a második babánál ez természetes, ne csodálkozzak - nyilatkozta a Sztárban sztár zsűritagjának szerelme, majd hozzátette, nevet még nem találtak születendő gyermeküknek.

Dundika és Majka kisfia már nagyon várja a kistesóját. (Fotó: Facebook)
Dundika és Majka kisfia már nagyon várja a kistesóját. (Fotó: Facebook)