ÉLETMÓDI

Ez a három személyiségtípus lép félre a leggyakrabban! Te közéjük tartozol?

Ezekbe a magatartásfajtákba gyakorlatilag bele van kódolva a megcsalás lehetősége.
  • Szerző: M.M.

Nincs egyértelmű definíciója a megcsalásnak, valakinek már az is sok, ha mással chatelsz, valakit még az se zavar, ha a csaja más férfival bulizik az éjszakában.

Viszont az biztos, hogy felszarvazva lenni nem a legjobb dolog, így ha a párod ezeket a személyiségtípusokat magán viseli, akkor légy óvatos!

Önimádók

Az önimádóknak folyamatos visszaigazolásra van szüksége, hogy őket mennyire szeretik. Legtöbbször egyetlen társ ehhez kevés, hiszen folyamatos bókokra, flörtre, akár testi kapcsolatra vágynak.

Önzők

Az önző emberek a saját érzéseiken és érdekeiken túl senkiével nem foglalkoznak, így a párjukéval sem. Ezért simán félrelépnek, hiszen egy cseppet sem izgatják magukat azzal, hogy ez mennyire fáj a partnerüknek. 

Bizonytalanok

Ha egy lány komoly önbizalomhiányban szenved, és ezt a partnere nem oldja fel, akkor könnyen megcsalás lehet a történet vége. Hiszen a bulikban csak úgy repkednek a bókok, és lehet, hogy a bizonytalanság miatt boldogtalan hölgy egy másik férfi karjában találja meg a kellő szeretet - amitől aztán lelkileg megerősödik.

 

  

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?