ÉLETMÓDI

Extrém bugyiban sétált be az álmok kapuján a popsiverseny főszereplője

Férfiak milliói kísérik figyelemmel minden évben a brazil Miss Bumbum fenékszépségversenyt: naná, hiszen mezőnyében a világ legszebb popsijai gömbölyödnek! A döntő háziasszonya maga is lenyûgöző hátsóval bír...
címkék:
  • Szerző: jd

Valószínűleg nem véletlen választották épp Alina Martinst, hogy levezényelje a verseny legfontosabb pillanatait: a gömbölyded szépség többször bizonyította már, hogy az ő idomai is méltók az eseményhez.

Legutóbbi felvételein szédítően átlátszó, hófehér ruhában pózolt, és szemrevaló hátsót is villantott: domborulatai tökéletesek, akár ő maga is bátran beállhatna a versenyzők közé.

Még valami volt azonban a felvételeken: egy matrica a dekoratív hölgy bugyiján, pont a két popsit elválasztó hasadék felett. Némi pikantériát ad a sztorihoz, hogy a képen Donald Trump amerikai elnök arcképe látható.

És hogy a dögös szépség miért épp ezt a motívumot választotta? Vélhetően azért, mert a 2019-es popóverseny egyik fő eseményének – azaz a lányok felvonulásának - helyszínét Barazíliából kivételesen Amerikába helyezték át – Trump elnök pedig már meg is kapta rá a meghívót. Nincs kétségünk arról, hogy hatalmas buli lesz, mi is kíváncsian várjuk!

 

címkék: