HŰHA

Erre senki sem szá­mí­tott, kü­lön­le­ges dolog de­rült ki Meg­han her­cegné ba­bá­já­ról

Múlt héten szü­le­tett meg Meg­han her­cegné és Harry her­ceg első gyer­meke, Ar­chie Har­ri­son. Egyre több rész­le­tet tud­ha­tunk meg a ki­csi­ről.
  • Szerző: Ripost
Fotó: AFP

Múlt héten született meg Meghan hercegné és Harry herceg első gyermeke, Archie Harrison. Utóbbi keresztnevét valószínűleg apja után kapta, annak jelentése ugyanis Harry fia. Bár egy barátnő azt állítja, Meghan kedvenc Beatles-tagja után kapta ezt a nevet...

A névválasztás olyannyira nem tisztázott, hogy egy új-zélandi fiatal például azt állítja, utána kapta az elsőszülött az Archie nevet, mert mikor bemutatkozott a párnak, Harry azt mondta: "Tetszik ez a név".

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most azonban a Sun bennfentesekre hivatkozva azt írja, hogy más valaki állt a névválasztás mögött: Tom Archer-Burton őrnagy, aki megmentette Harry katonai karrierjét.

Archer-Burton volt a parancsnoka Harrynek és segített neki, hogy Afganisztánban is szolgálhasson több mint két hónapon keresztül. Ugyanakkor meg is mentette katonai karrierjét, mikor meghozták azt a szabályt 2007-ben, hogy a herceg nem harcolhat Irakban. Harry emiatt elgondolkozott azon, hogy kilép a a hadsereg kötelékéből, de Archer-Burton meggyőzte, hogy maradjon.