SZTÁRDZSÚSZ

Elő­ke­rült Ad­rián, Zámbó Jimmy leg­ki­sebb fia

Test­vé­ré­vel, Krisz­ti­án­nal és édes­any­já­val el­len­tét­ben, a leg­ki­sebb Jimmy-fiú ki­fe­je­zet­ten ke­rüli a nyil­vá­nos­sá­got, de most vissza­tért a mé­di­ába.
  • Szerző: MF

Zámbó Adrián eddig olyannyira elzárkózott a közszereplés elől, hogy még édesanyját és féltestvérét, Krisztiánt is arra kérte idén tavasszal, hogy édesapja emlékéből ne csináljanak viccet. Bátyja ugyanis Jimmy-hasonmás versenyt szeretett volna tartani, amiből hatalmas családi vita is lett. Adrián utoljára ekkor szólalt meg a nyilvánosság előtt, most azonban újra feltűnt, méghozzá a SuperTV2-n futó Édes Életben.

De Zámbó Adrián azért nem a saját életét teregeti ki több millió ember elé, csupán Peter Srámek oldalán vállalta a szereplést. A Sztárban sztár versenyzőjéről köztudott, hogy hatalmas Jimmy rajongó, ez is hozta össze a két fiút. Adrián és Peter kapcsolata annyira szoros lett az elmúlt időszakban, hogy már testvérként tekintenek egymásra, így került bele a legkisebb Zámbó-fiú a reality-be.

(Fotó: Facebook)
(Fotó: Facebook)

Peter nem először került kapcsolatba a Zámbó famíliával. Néhány éve még Zámbó Árpyék tehetségkutatóján is feltűnt, ahol Jimmy utódját keresték. Amire már valószínűleg sokan nem is emlékeznek. Ezért most jól megmutatjuk. Íme: