DIÉTA

El­ké­pesztő ha­tó­erő a szó­da­bi­kar­bó­ná­ban, ezt eddig nem tud­tad!

Annyi min­denre jó a szó­da­bi­kar­bóna, miért ma­radna ki a di­é­tád­ból? Vá­lassz egyet a három re­cept­ből, tuti, nálad is be­vá­lik!

Szeretnéd újra elérni álomsúlyodat? Karcsú derékra vágysz? A megoldást a kamrában kell keresned! Vedd elő a szódabikarbónát!  Sokat hallottunk róla, hogy jót tesz a körömnek, a hajnak, és a bőrnek, de ugyanilyen áldásos a hatása a szervezet egészére, ha megiszod! Semlegesíti a fölösleges savakat, lúgosítja a szervezetet segíti az emésztés egyensúlyának helyreállítását, így gyorsítja az anyagcserét, de legalább ennyire fantasztikus, hogy eltünteti a hasadról a zsírpárnákat.

Íme, három ital, ami beindítja a csodás változásokat:

1. Epres szódabikarbóna koktél

Fotó: 123RF

Hozzávalók:

1 teáskanál szódabikarbóna

1 citrom

1 pohár víz

Eközben a címlapon

5 dkg eper

menta, ízlés szerint

Keverd össze a kicsavart citromot, és az összes hozzávalót! Tehetsz hozzá jégkockát is, de cukrot semmiképpen. Naponta kétszer fogyassz belőle étkezés előtt 1-1 pohárral.

2. Szódabikarbóna almaecettel

Hozzávalók:

2 evőkanál szódabikarbóna

2 evőkanál almaecet

1 pohár víz

Keverd el alaposan a szódabikarbónát és az almaecetet a vízben. Elegyítsd el, míg teljesen fel nem oldódik a szódabikarbóna. Reggeli előtt 15 perccel idd meg!

3. Szódabikarbóna grapefruittal, vagy citrommal

Fotó: 123RF

Hozzávalók:

3 evőkanál szódabikarbóna

1 grapefruit vagy citrom

1 pohár víz

Keverd el alaposan a szódabikarbónát a vízben és csavard bele a citrom vagy a grapefruit levét. 15 perccel reggeli előtt fogyaszd!

Kúraszerűen legalább 2 héten át ajánlott az italok fogyasztása!