LOVE

El sem hiszed, melyik híres pasi csavarta el Dobó Kata fejét!

Is­me­rő­sei sze­rint az utóbbi idő­ben csak úgy ra­gyog a szí­nésznő. Mint ki­de­rült, bim­bózó sze­re­lem áll a dol­gok hát­te­ré­ben.
  • Szerző: BDF
Fotó: Instagram

Néhány hete még azt mondta Dobó Kata, hogy a rengeteg munka mellett semmi ideje nincs a férfiakra. Ám úgy látszik, a szerelemnek tényleg nem lehet határt szabni: jön, ha jönni akar, nem foglalkozik a körülményekkel. Minden bizonnyal így érkezhetett Kata életébe is az új szerelem.

A Best információi szerint a népszerű színésznő szívét az ismert magyar mesterfodrász, Zsidró Tamás ejtette rabul.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Valószínűleg egyik fél sem számíthatott arra, hogy a nehéz időszakok után ilyen hamar új kapcsolat érkezik az életükbe. Amíg Kata az év elején szakított Anger Zsolttal, addig Tamás tavasszal jelentette be, elválik gyermekei anyjától.

Zsidró néhány hónappal ezelőtt még azt nyilatkozta a Storynak, nem keres partnert. Azt mondta, fogalma sincs arról, hogyan fog háromgyerekes apukaként társra találni. De úgy tűnik, felesleges volt emiatt aggódnia.

Kata életében egyébként nem Tamás az egyetlen, akinek a fodrászat a hivatása. Mielőtt ismertté vált volna, a 19 évvel idősebb Hajas Lászlóval élt együtt. Később pedig a harminc évvel idősebb Andy Vajnával alkottak egy párt, akiről kevesen tudják, de kezdetben fodrászként és parókakészítőként dolgozott a tengerentúlon.