INSIDER

Döb­be­net: így em­lék­szik édes­anyja meg­gyil­ko­lá­sára a 2 éves kis­lány

Ki­de­rült a 2 éves kis­lány több rész­letre is em­lék­szik. Még édes­anyja gyil­ko­sá­ról i ér­dek­lő­dik. Vi­vien kar­já­ban tar­totta a gyer­me­ket ami­kor volt párja meg­ölte őt...
  • Szerző: Ripost

Szia, anya!” – suttogja Laura miközben kezével az ég felé integet. Így kíván mindennap jó éjszakát a kislány édesanyjának, akit az Újlak utcában hidegvérrel lelőttek.

A kislány egyre többet kérdezősködik nagyszüleitől, feltehetően kezdenek visszatérni az emlékei.

Már arra is pontosan emlékszik, hogy a lövés pillanatában az anyja kezéből kiesett a telefon. Majd megszakad a szívünk érte! De nemcsak Vivienről, hanem arról a férfiról is érdeklődik, aki bántotta az anyukáját - mondta a Blikknek a nagymama. - A körülményekhez képest jól van, most is vonatozni vittük el, hogy ne gondoljon egy percet se arra a szörnyű napra – tette hozzá az asszony, aki férjével együtt mindent megtesz azért, hogy a kislány mielőbb túl legyen a történteken.

Vivien évekkel korábbi barátja, Norbert képtelen volt belenyugodni, hogy egykori barátnője új életet kezdett. A férfi, miután hazafuvarozta a lányt és gyermekét Újlak utcai lakásukba, rájuk rontott otthonukban: a nő új párját, Dánielt­ kivégezte, majd a kislányával a karjában menekülő Vivien után ment. Az utcán érte utol az anyát, akit habozás nélkül lelőtt, majd magával is végzett. A férfi a helyszínen, Vivien a kórházban halt bele sérüléseibe.