tóth gabi
Ne hagyd, hogy a kenyér egész délelõtt hintáztassa a vércukorszintedet! Iktasd ki a szénhidrátokat! Ez a sajtos-szalonnás roppancs zseniális összetevõinek köszönhetõen úgy laktat, hogy közben beindítja a fogyást!
A sajt, a szalonna és az útifűmaghéj egész délig jóllakat, és gondoskodik róla, hogy a vércukorszinted egy pillanatra se essen le. Így elkerülheted az éhségrohamokat, és már indul is turbó fokozaton a zsírégetés. Ha rendszeresen sportolsz, a fehérjedús reggelivel azt is biztosíthatod, hogy az izmaid egyenletes ütemben fejlődjenek, hiszen a fehérjék izomépítő hatása közismert.
Hozzávalók:
Így készítsd el:
1. Melegítsd elő a sütőt 180 Celsius-fokra.
2. A felkockázott szalonnát pirítsd le egy serpenyőben enyhén barnára, majd vedd le a tűzről.
3. Add hozzá a krémsajtot, és várd meg, míg meglágyul.
4. Tegyél félre egy kanálnyi szalonnát, a többit pedig az összes hozzávalóval együtt tedd a turmixgépbe, és turmixold simára.
5. Sütőpapírral bélelt tepsire készíts kanállal 12 kupacot a keverékből, tetejüket szórd meg a félretett szalonnával.
6. Süsd 13-16 percig, amíg szépen feljönnek, és aranybarnára sülnek.
7. Melegen is eheted, de a hűtőben is eláll pár napig. Mikróban vagy sütőben újra megmelegítheted.