RETRO RÁDIÓ

Diétás csúcsreggeli: Ezt edd kenyér helyett és fogyni fogsz!

Diétás csúcsreggeli: Ezt edd kenyér helyett és fogyni fogsz!
Ripost
Szerző
Ripost
Létrehozva2017. 01. 18. 08:22

Ne hagyd, hogy a kenyér egész délelõtt hintáztassa a vércukorszintedet! Iktasd ki a szénhidrátokat! Ez a sajtos-szalonnás roppancs zseniális összetevõinek köszönhetõen úgy laktat, hogy közben beindítja a fogyást!

A sajt, a szalonna és az útifűmaghéj egész délig jóllakat, és gondoskodik róla, hogy a vércukorszinted egy pillanatra se essen le. Így elkerülheted az éhségrohamokat, és már indul is turbó fokozaton a zsírégetés. Ha rendszeresen sportolsz, a fehérjedús reggelivel azt is biztosíthatod, hogy az izmaid egyenletes ütemben fejlődjenek, hiszen a fehérjék izomépítő hatása közismert.

Sajtos-szalonnás roppancs

Hozzávalók:

  • 15 dkg bacon szalonna, felkockázva (kb. 6 szelet)
  • 2 evőkanál krémsajt
  • 2 evőkanál szezámmag
  • 1 evőkanál útifű maghéj
  • 1/2 teáskanál sütőpor
  • 1 csésze reszelt cheddar sajt
  • 1 csésze reszelt mozzarella
  • 3 tojás
  • 1/2 teáskanál bors
  • csipetnyi só
  • Így készítsd el:

    1. Melegítsd elő a sütőt 180 Celsius-fokra.

    2. A felkockázott szalonnát pirítsd le egy serpenyőben enyhén barnára, majd vedd le a tűzről.

    3. Add hozzá a krémsajtot, és várd meg, míg meglágyul.

    4. Tegyél félre egy kanálnyi szalonnát, a többit pedig az összes hozzávalóval együtt tedd a turmixgépbe, és turmixold simára.

    5. Sütőpapírral bélelt tepsire készíts kanállal 12 kupacot a keverékből, tetejüket szórd meg a félretett szalonnával.

    6. Süsd 13-16 percig, amíg szépen feljönnek, és aranybarnára sülnek.

    7. Melegen is eheted, de a hűtőben is eláll pár napig. Mikróban vagy sütőben újra megmelegítheted.

    Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.