LELKIZŐ

Fáj­dal­mas val­lo­mást tett Di­a­ná­ról Harry her­ceg a baba szü­le­tése után

A fi­a­tal apuka pár nap­pal kisfia szü­le­tése után már Hol­lan­di­ába uta­zott, ott pedig meg­ha­tó­dot­tan be­szélt édes­any­já­ról és az apa­ság­ról is.
  • Szerző: Ripost

Harry herceg három nappal azután beszélt édesanyja, Diana hercegnő elvesztéséről, hogy apa lett belőle. Elmondta, hogy Archie hétfői születése új nézőpontot és célt adott az életének, miközben egy „I am daddy” vagyis „apuka vagyok” feliratos pólót viselt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Elveszíteni egy édesanyát azt jelenti, hogy elveszíted azt a biztonságot, amire fiúként szükséged van” – mondta Sussex hercege Hollandiában, amikor Dennis van der Stroon nyugalmazott katonával találkozott. Az újdonsült apuka azért utazott Hágába, hogy elindítsa a 2020-as Invictus Games-ig tartó visszaszámlálást.

Van der Stroon, aki 2006-tól 2011-ig szolgált a holland hadseregben, a Daily Mailnek idézte fel a herceggel való beszélgetést. Harry herceg nagyon boldog, hogy a kicsi eddig igen csendes. Mindketten elveszítették édesanyjukat, ezért Diana hercegnő is szóba került és az, hogy mennyire fáj számukra az édesanyjuk hiánya. Az exkatona azt is elmondta, hogy nagyon érzelmes beszélgetése volt Harry-vel, aki arra a kérdésre, hogy a jövő évi Invictus Games-en a kis Archie is részt vesz-e, csak annyit mondott: "fogalmam sincs".

A felkészülés megnyitó ünnepségén a 34 éves Harry herceg a résztvevők bátorságát dicsérte és Margit holland hercegnőtől egy Invictus Games feliratú rugdalózót is kapott.