2 hete

Elárulta a halottlátó: Diana már meg is kereste Erzsébet királynőt a túlvilágon

Diana hercegnő már találkozott II. Erzsébet királynővel a túlvilágon és azt mondta neki, sok mindenről beszélniük kell.

Egy halottlátó szerint Diana hercegnő máris megkereste II. Erzsébet királynőt a másvilágon, mivel "sok mindenről beszélniük kell". Jasmine Rose Anderson médium szerint azonban Diana meleg öleléssel fogadta a királynőt, nem szemrehányóan.

Fotó: AFP

Diana halálának augusztusi évfordulóján beszélt a halottlátó a hercegnővel, a szeánsz után pedig azt mondta, Diana még mindig neheztel a királynőre és feszült a viszonya vele.

"Ez egy nagyon feszült kapcsolat volt Diana számára, amikor még élt. Sok ellentmondásos érzés van benne. Amikor elhunyt, szomorú volt, de haragudott is és úgy érezte, elárulták. Diana pozitív, szerető anya-lánya típusú kapcsolatot remélt a királynővel, de aztán rájött, hogy ez sosem lesz lehetséges. De most hosszú évei voltak arra, hogy megbékéljen és számos érzést elengedett" - vélte a médium.

A rajongók egyébként látni vélték távozni II. Erzsébet királynő szellemét a balmorali kastélyból, ugyanis a kapu egyik szárnya magától kinyílt. Jasmine szerint nincs ebben semmi meglepő, Balmoral tele van spirituális energiákkal.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!