Létrehozva: 2023.03.11.

Michael Jackson azt tervezte, hogy feleségül veszi Diana hercegnőt

Michael Jackson rajongott Diana hercegnőért és feleségül akarta venni.

A Lisa Marie Presleyvel kötött házasságától a Brooke Shieldsszel való románcig Michael Jackson nagy szerelmeket élt meg életében. De volt egy nő az életében, aki teljesen lenyűgözte, olyannyira, hogy feleségül akarta venni, de a hölgy elérhetetlen volt a számára.

Michael Jackson
Fotó: AFP

A tragikusan fiatalon elhunyt énekes abba a csalfa reménybe ringatta magát, hogy egy napon feleségül veheti Diana hercegnőt, az ismerőseinek pedig egyenesen azt állította, hogy Károly király féltékeny rá és komoly fenyegetésnek tekinti.

A Jackson és egykori barátja és bizalmasa, Shmuley Boteach rabbi közötti beszélgetés során ezt mondta a néhai hercegnőről: "Nagyon szerettem őt. Az biztos, hogy az én zsánerem volt."

Egykori testőre, Matt Fiddes pedig még tovább vitte a dolgot, és azt állította, hogy Michael több ezer fontot költött Diana késő esti hívásaira a Kensington-palotában.

"Michael azt mondta, hogy szereti őt, szerelmes belé, és feleségül akarta venni. Azt mondta, hogy ő az ideális feleségjelölt"

 - mondta Matt. "Azonnali köteléket érzett vele, amint megismerkedtek. Mindketten nagyon félénkek voltak, és szerette őt, feleségül akarta venni."

Michael Jackson és Diana hercegnő csak egyszer találkozott személyesen, 1988-ban, a Bad turnéjának londoni fellépésén. Tiszteletből nem volt hajlandó eljátszani a Dirty Diana című slágerét – pedig Diana külön kérte, hogy tegye meg. De ebből a találkozásból erős barátság szövődött, a pár órákon át beszélgetett késő este, úgy érezték, rengeteg közös van bennük.

"Úgy érezte, ő az egyetlen ember a világon, aki képes megérteni az életét, azt, hogy nem tud sehova menni paparazzók nélkül, és a médiasztorikat, amelyek kicsúsztak a kezéből" - mondta Matt. "A magánéletbe való behatolás, a gyerekek üldözése. Mindketten nagyon szenvedtek a társadalmi szerepük miatt."

Jacksont tönkretette, amikor Diana meghalt egy párizsi autóbalesetben 1997-ben, és egy sor koncertet lemondott, miközben gyászolta a barátját. Diana miatt vállalta, hogy 2003-ban interjút ad Martin Bashirnek – ez lett a Living with Michael Jackson. Bashir volt az az újságíró, aki Dianával a Panorama interjút készítette, amelyben a hercegnő elmondta, hogy a házasságukban végig hárman voltak.

Jackson interjúja katasztrófának bizonyult, és további kérdéseket vetett fel. Az énekest körülvevő sok rejtély egyike az igazi hangja volt. Híres volt magas, halk hangneméről, amely az interjúkban szinte gyermekien hangzott. Évekig azt feltételezték, hogy ez annak a következménye, hogy az apja, Joe állítólag 13 éves korában „kémiai kasztrálásnak” vetette alá, hogy megőrizze énekhangját, amit a Jackson 5-ban mutatott.

Conrad Murray szerint – akit 2009-ben Jackson akaratlan emberöléséért ítéltek el – az énekes elárulta neki, hogy gyerekkorában hormoninjekciókat kapott.

Jackson jó barátai, Liza Minnelli és David Gest azonban egyszer elárulták, hogy az énekesnek bizony van egy másik hangja, a valódi.

"Azt hiszem, az emberek nem ismerik az igazi hangját. Nem beszél így a nyilvánosság előtt" - mondta David 2002-ben Larry King amerikai műsorvezetőnek. 

Mint mindenki más, Liza is azt hitte, hogy magas hangja a valódi, és azt mondta, sokkot kapott, amikor egyik este felemelte a telefont, és hallotta, hogy az igazi hangján beszél férjével, Daviddel.

(via)

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy a baj az ukránokkal Lengyelországban

origo.hu

Amerikai OnlyFans-sztárpárról készít filmet a magyar rendező

borsonline.hu

Ezért veszted el az eszedet, amikor szerelmes vagy - itt a tudományos magyarázat

vg.hu

Balaton: öntik a piacra az északi parti ingatlanokat, egyre nagyobb a különbség az árakban

life.hu

Kitálalt a királyi család egykori sajtósa: „Harry teljesen más ember lett, mióta megházasosott"

magyarnemzet.hu

Nagyon csúnya titok derült ki az Orbán-gyűlölő Lilu múltjából

origo.hu

Cserpes Laura bikiniben búcsúzott az Ázsia Expressztől

astronet.hu

Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

Lebukott Palvin Barbi: Arnold Schwarzenegger fiával kapták lencsevégre

FÜLES

40 éve mutatták be a Rendőrakadémiát. Így néznek ki ma a legendás filmsorozat szereplői - Galéria

FÜLES

Megtörte a csendet Király Viktor a válságba jutott házasságáról - Videó

FÜLES

Hiába könyörög Károly: nem fog engedni a kérésének Meghan Markle