SZTÁRDZSÚSZ

Levetkőzött szülés után a TV2 szexi műsorvezetője

Czippán Anett hasfala a szülés után szétnyílt, emellett a fölösleges kilókkal is harcot vívott.
  • Szerző: Ripost

Czippán Anett ismét jó nőnek érzi magát! De nem volt ez mindig így mostanában. A TV2 műsorvezetője nemrég hozta világra második gyermekét, ami után megváltozott a teste.

Korábban lapunknak elárulta, hasfalával problémák vannak, a szülés után kinyúltak az izmai. Anett mindent megtett, hogy visszanyerje korábbi tökéletes alakját, 3 hónappal ezelőtt életmódot is váltott: szigorú diétába kezdett és kőkeményen edz. Ennek meg is lett az eredménye, súlyproblémája már szinte egyáltalán nincs. Mindezt bárki megnézheti azokon az igen ízléses fotókon, amelyeket nemrég készítettek róla.

"A képeket nem retusálták, csak a fényekkel és a pózokkal játszottunk. Nagyon jó érzés volt ismét jó csajnak érezni magam, főleg azért, mert az utóbbi években nem nőként, hanem anyaként funkcionáltam. Persze, a párom mindenhogy gyönyörűnek lát, most mégis a szokásosnál is nagyobb örömmel hallgattam a dicsérő szavait. Nagyon büszke rám, és ez hihetetlenül jó érzés”

áradozott az anyuka, aki továbbra is sportolni és diétázni fog, de abban is biztos, hogy már csak rövid ideig képes megvonni magától a finom falatokat.

Ha szeretnéd látni a szexi képeket, a %% hétfői számában megteheted!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?