HŰHA

Ka­rá­csonyra kapta má­so­dik gyer­me­két a ma­gyar sztár

A rá­diós mű­sor­ve­ze­tőt tel­je­sen vá­rat­la­nul érte a hír, hogy alig egy­éves kisfia mellé test­vér ér­ke­zik.
  • Szerző: Buster

A Radio 1 műsorvezetője karácsonykor szinte átverve érezte magát, hiszen kedvesével megfogadták egymásnak: csupán egyetlenegy ajándékkal kedveskednek egymással. Cooky párja azonban mégis egy második ajándékkal, egy igazi meglepetéssel is készült. Kiderült: érkezik a második gyerekük.

Fotó: Markovics Gábor

"Idén Debivel megbeszéltük, hogy csak egyetlen ajándékot adunk egymásnak, így egy kicsit felkaptam a vizet, amikor közölte, ő mégis szeretne engem meglepni egy külön ajándékkal. Bevallom egy kicsit veszekedtem is vele, mert az egész családot vártuk 25-ére, és nem akartam kellemetlen szituációba keveredni.

Ő azonban csak mondogatta, hogy nyugodjak meg, nagyon fogok örülni

- kezdte lapunknak Cooky, aki nem is sejtette, mekkora öröm éri majd.

"Ott állt a konyhában és a nappaliban az egész család. Édesanyám is eljött Franciaországból, én pedig ott álltam a kezemben a kis dobozkával, amit Debi adott át nekem. Amikor kinyitottam, először egy kanalat láttam, és nem is értettem, miért kapom ezt. Aztán, ahogy a kezembe vettem, leesett a tantusz, hogy az tulajdonképen egy terhességi teszt. Hihetetlen érzés volt…”

- mesélte a műsorvezető, aki boldog, hogy az éppen egyéves Kevin hamarosan kistestvért kap, hiszen kedvesével két gyermeket terveztek, és nem szerették volna, hogy nagy korkülönbség legyen a testvérek között.