SZTÁRDZSÚSZ

Cicciolina végleg hazaköltözik, 156 millióért árulja római lakását

Az egykori pornósztár alig várja, hogy visszaköltözzön Budapestre...
  • Szerző: RIPOST

Cicciolina úgy döntött, hogy negyvenkét év után eladja római lakását , 500 ezer eurót, azaz 156 millió forintot kér érte. Az egykori pornósztár maga mögött akarja hagyni az olaszországi életét és végleg Magyarországra költözne, mondta el a Lokálnak.

"Olaszországban nagy a recesszió, egyre rosszabb a gazdasági és a politikai élet. Magyarországon most jobbnak látom a helyzetet.
Ezt a lakást még akkor vettem, amikor pornódíva voltam a nyolcvanas években. A pénzemet rögtön lakásokba fektettem. Azt hiszem, ebbe a lakásba még a lelkem is beleivódott. Háromszáz négyzetméter, nagy terasszal, szép konyhával, márványkandallóval. 500 ezer eurót, azaz 156 millió forintot ér és ennyit is szeretnék kapni érte. A másik három római lakásomat is eladom, de azokat még nem becsülték fel. Érdekes, hogy Magyarországon sokkal inkább el lehet adni az ehhez hasonló ingatlanokat, jobban pörög a piac. Úgy tervezem, ha hazaköltözöm, veszek egy villát magamnak. A fiam, Ludwig és a barátnője, Melissa akkor jönnek majd, amikor csak szeretnének. Ráadásul Magyarországhoz kötnek Valéria és Pityu testvéreim is, alig várom, hogy több időt töltsünk együtt. Szeretem a magyar embereket és a konyhát is, jó lesz újra otthon" 
– mondta el a lapnak a 66 éves Cicciolina, aki persze szeretné, ha a magánélete is rendeződne.


"Nem tudom, mi történt mostanában, de nagyon rám szálltak a férfiak. Érdekes, hogy azt mondják, szebb vagyok, mint évekkel ezelőtt. Akkor lennék nyitott a pasizásra, ha nagyon olyan lenne, mint amilyet én akarok. Legyen jó karakter, kedves, nem arrogáns, ne legyen hepciás, rosszmájú, és fontos, hogy szeresse az állatokat. Ne legyen huszonéves, mert nem szeretem a bébi férfiakat. Legyen olyan 45–50 év körüli, bár lehet 80 éves is, de akkor nagyon gazdagnak kell lennie. Akkor ő lenne a királyfim…"

És ezeket olvastad már?